Διατροφή Θα ήθελα τη γνώμη σας για μείγμα καναρινιών

alexisthes

PB New Member
Εγγραφή
30 Ιουν 2021
Μηνύματα
293
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Καλησπέρα,θα ήθελα την γνώμη σας για μείγμα καναρινιών έδινα Manitoba best premium, αλλά πλέον λόγω πολλών πουλιών η τιμή είναι ασύμφορη, είμαι ανάμεσα σε professional mix 1 , hungenberg positur & farbe 2, και την royal vogelfutter canary vamix No 67 .
 
@alexisthes τα πουλιά σου περνάνε πτερορροια τώρα έτσι; Χρειάζονται πρωτεΐνη και ω λιπαρά για τη σύνθεση των νέων φτερών επομένως στη θέση σου θα επέλεγα σπόρους με υψηλά ποσοστά και απ τα δυο . Ο λιναρόσπορος πχ έχει πρωτεΐνη και ω λιπαρά και είναι ότι πρέπει για τη περίοδο αυτή . Αν γενικά δεν σου τον τρώνε ολόκληρο μπορείς να τον αλέθεις ή να τον παίρνεις έτοιμο κοπανισμένο και να τον βάζεις στην αυγοτροφη ή πάνω στο βρασμένο αυγό .
Επίσης σημαντικό είναι να μας πεις τι καναρίνια έχεις ,φωνής ή χρώματος ; (Απ την επιλογή των τροφών υποψιάζομαι ότι έχεις χρώματος καθώς σε καμία τροφή που διάλεξες δεν έχει ρουψεν) . Αν τελικά έχεις χρώματος δεν έχεις θέμα και με το κανναβούρι γιατί γενικά αποφεύγουμε τους πολύ λιπαρούς σπόρους σε καναρίνια φωνής .
Λαμβάνοντας αυτά υπόψην απ τις δικές μου γνώσεις ,με επιφύλαξη πάντα , Ελπίζω κάπως να σε βοήθησα
 
@Irene chatzimichail ναι έχω χρώματος απλά της professional mix έχουν πάρα πολύ κεχρί ενώ royal δεν έχω ξαναπάρει, της hungenberg το έχω πάρει παλιότερα και είχε καλουτσικη αποδοχή.....
 
  • Like
Αντιδράσεις: MARY58
Back
Top