Γενικά Θα γυρίσουν πίσω;

Ωτοσκόπηση έχεις κάνει;
Α, ρε Γιάννη, ο δαίμων του πληκτρολογίου😛

Μαρία, χώρισε το ζευγάρι να μην βλέπονται τουλάχιστον, διάβασε όλα όσα σου έβαλαν τα παιδιά και συζητάμε πιο λεπτομερειακά αν σου μείνουν απορίες.
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Δεν μας είπες. Ο φίλος εντάξει;
πια Ναι 😛

Λοιπον διαβασα αυτα που μου στειλατε. Σημερα (δηλαδη ενα μηνα μετα) της πηρα τα αβγα με τη φωλια. Μαλακο κελυφος πολυ! Και αυτη και την αλλη φορα ειχα δει για την ωοσκοπηση και το ειχα κανει με led κινητου γιατι αυτο το τελειο προιον που μπαινει στη φωλια δεν το βρηκαμε. Υπαρχει πιθανοτητα το ενα αυτο να εχει πιθανοτητες να βγει αλλα να μην εχει βγει τοσο καιρο; Το ενα λοιπον μου εσπασε και επεσε (θα βαλω φωτο )και μου φαινεται εχει κροκο... Και νομιζω ετσι μοιαζουν ολα...

Γιατι πρεπει να τα χωρισω;

IMG_1092.webp
 
Τελευταία επεξεργασία:
Πρέπει να τα χωρίσεις και ιδανικά, να μην βλέπουν ή ακούν το ενα το άλλο, ώστε να σταματήσει η αναπαραγωγική διάθεση ή έστω να μην επάγεται από τα ερεθίσματα της οπτικής και ηχητικής επαφής, διότι σύντομα μπαίνουν στην απαιτητική ετήσια φάση της πτερορροιας, και θα πρέπει να προλάβουν όσο γίνεται να ξεκουραστούν οι οργανισμοί τους, πριν η πτερορροια ξεκινήσει.
 
Γιατι πρεπει να τα χωρισω;
Πρέπει να τα χωρίσεις έτσι ώστε να μην έχουν οπτική επαφή για να σταματήσουν να έχουν διάθεση για αναπαραγωγή, η κανάρα όσο περισσότερες γέννες κάνει τόσο περισότερο καταπονείται ο οργανισμός της.

Πτερορροια τι ειναι ειπαμε;
Είναι η διαδικασία αλλαγής πτερώματος που γίνεται τους καλοκαιρινούς μήνες
Αυτή την περίοδο πρέπει να τους παρέχεις καλή διατροφή (σπόρους, λαχανικά), σουπιοκόκκαλο πάντα στο κλουβί και να τους βάζεις μπανιέρα κάθε πρωί για να πλένονται και να περιποιούνται το φτέρωμα τους.
 
Back
Top