Γενικά Θα επηρεάσει το ζευγάρι το νέο αρσενικό;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Ace21
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Ace21

PB New Member
Εγγραφή
27 Δεκ 2017
Μηνύματα
350
Πόλη
Μυτιλήνη
Καλησπέρα παιδιά,
σήμερα βρισκόμαστε στην τέταρτη μέρα επώασης και το ζευγαράκι τα πάει πρίμα! Ο Θεμάρας όμως δεν κελαηδάει καθόλου... Σκέφτομαι λοιπόν να φέρω το Πατροκλάκι από το σπίτι της μητέρας μου. Ο βασικός λόγος πέρα από το ότι δεν έχω τραγουδιστή, είναι η ελλειπής προσοχή που του δείχνει. Φροντίζει καναρίνια εδώ και χρόνια με ένα συγκεκριμένο τρόπο και δεν έχει καμία διάθεση να εμπλουτίσει τις γνώσεις της. Επειδή το Πατροκλάκι το έχω καψούρα και θέλω να μπει σωστά στην πτερόρροια... Θα επηρεάσει τη συμβίωση του ζευγαριού; Προφανώς για να το ρωτάω δεν υπάρχει πολυτέλεια άπλετου χώρου.
Έχοντας δει εκτροφεία σας με σειρές από ζευγαρώστρες η ερώτησή μου μοιάζει μάλλον αστεία, αλλά επειδή θα έρθει στα μέσα της διαδικασίας σκέφτηκα μην έχουμε θέματα ανταγωνισμού με το αρσενικό ή θέμα αποπροσανατολισμού της κανάρας από τα μητρικά της καθήκοντα. Θα είναι σε ατομικό κλουβάκι και θα προσπαθήσω να μην υπάρχει οπτική επαφή με το ζευγάρι. Σίγουρα όμως θα υπάρχει ακουστική...
Σημειώνω οτι είναι αδέρφια με την κανάρα μου (ίδια μάνα).
 
Λογικά δεν θα τα επηρεάσει, αλλά θα πρέπει να το κρατήσεις μακριά από το ζευγάρι σε άλλο δωμάτιο η μπαλκόνι για καραντίνα μην το ρισκαρεις με τα μικρά που θα βγούνε, το αρσενικό σου θα είναι αρκετά ανήσυχο όταν τον ακούσει αλλά αυτό είναι φυσιολογικό.
 
Αυτό με φοβίζει, μην εκφράσει κάποια επιθετική συμπεριφορά το αρσενικό ως προς την κανάρα ή τα μικρά (αν όλα παν καλά τα περιμένω 7 Ιούνη). Όσον αφορά την καραντίνα εννοείται θα υπάρχει απόσταση και διαφορετικά σκεύη. Ούτως ή άλλως το είχα εγώ πριν και είναι αστεράκι.
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Back
Top