Ασθένειες Θα επιχειρήσω να κόψω το νύχι του ρίνκνεκ μου

Καλησπερα παιδια τελικα δεν θα το κοψω, αλλα θα το λιμαρω για να ειμαι πιο σιγουρος. Οσο το γιατι δεν παω Λαρισα για τον παπαγαλο ειναι φυσικα και αλλα πολλα που δεν λεγονται απο το φορουμ!
 
Σε περιπτωση που αποφασισεις (καποια στιγμη) να κοψεις (εσυ και οχι γιατρος) το νυχι του πουλιου, να θυμασαι πως προκειται για μια τελειως ξεχωριστη περιπτωση απ' οτι εχει μεχρι στιγμης αναφερθει ως παραδειγμα. Διοτι το νυχι του συγκεκριμενου πουλιου, γυριζει αναποδα. Χρειαζεται λοιπον να υπολογισεις πως δεν εχει ιδιαιτερο κενο-χωρο μεταξυ του νυχιου και του ποδου του. Αρα και οι πιθανοτητες για ατυχημα ειναι πολυ περισσοτερες!
 
Eγω παντως οπως το βλεπω, μαλλον θελει ειδικο σε αυτα τα θεματα γιατι το νυχι φαινεται να μπαινει πολυ μεσα στο ποδαρακι του μικρου.
 
Καλησπερα. Οταν κατεβαινει στον πατο του κλουβιου το νυχι παει πιο πισω δηλαδη βγαινει απο το κρεας του. Με την λιμα θα ειναι πιο ευκολο και δεν θα εχω ατυχημα. Τουλαχιστον ετσι δεν θα τον ενοχλει τοσο. 😉
 
Mακαρι!
Παντως αν δυσκολευεσαι η δεις οτι δεν γινεται κατι μπες στον κοπο κ στειλε μου ενα μηνυμα.
Αν θελεις ερχομαι να σε παρω και να το παμε μαζι Θεσσαλονικη, αυθημερον.
Αρκει να εχουμε μιλησει με πτηνιατρο-καλο-και να μας περιμενει.
Εκτος και αν βολευει καλυτερα η Αθηνα.
 
Σε ευχαριστω πολυ Ιωαννα 😉Αλλα φετος δεν γινεται να παω ουτε για λογο Αθηνα η Θεσσαλονίκη, δουλευω πολλες ωρες. Σε ευχαριστω παντως.
Εσυ τι πιστευεις θα ειναι πιο ανετο με την λιμα;
 
Και εγω δουλευα πολλες ωρες αλλα αν ειχα προβλημα με το δικο μου παντα εβρισκα χρονο.
Το πολυ πολυ ερχομαι και το παιρνω εγω.
Δες πρωτα πως θα τα παει και το συζηταμε ξανα το θεμα, αν θελεις.
Προσπαθησε να το λιμαρεις, να δεις πως θα αντιδρασει κ ολας.Βεβαια δεν ξερω πως γινεται, ηθελα να το κανω και στο Γιουτζι αλλα δεν προλαβα.Απ'οτι μου ειχε πει ο Ανεστης θελει λιμαρισμα στρογγυλο, να στρογγυλεψει το νυχι μπροστα, μην το κανεις πιο μυτερο και εχεις μεγαλυτερα προβληματα!
Ισως αν το κρατουσες εσυ και η μητερα σου που ξερει απο αυτα να το λιμαρει;!
Και νομιζω πως θα ειναι καλυτερα να του σκεπασεις το κεφαλι με μια πετσετουλα να μην βλεπει.
 
Η μητερα μου δυστηχως δεν τα παει καλα με τα ζωα και δεν θα δεχτει ειμαι σιγουρος. Θα το κανω εγω με τον παππου μου που ξερει καλα απο πουλια και γενικοτερα απο ζωα. Θα δω τι θα γινει και θα σου στειλω μυνημα. 😉
 
Οκ!
Καλη επιτυχια και με προσοχηηη!
Στην τελικη βαλε μια φιλη σου που ξερει απο... Νυχια!
 
μια αλλη λυση ειναι να ξερεις ειναι το θερμοπιστολο νυχιων μην με φατε ολοι αμεσως! Μπορεις να το βρεις σε πετ σοπ το ειχα για την ιγκουανα μου και δουλευει μια χαρα και στους παπαγαλους προς θεου μην παρεις κανα θερμοπιστολο που χρισημοποιουν για αλλες δουλειες παει το ποδαρακι του! το θερμοπιστολο αυτο στην ουσια ζεσταινει το νυχι και στρογγυλευει την μυτη απο το νυχι! απο εμπειρια δικια μουπαντος με κοψιμο νυχιων σου λεω πως ειναι τρομερα δυσκολο και εγω ακομα δεν το εχω προσπαθισει στο ringneck αν και το εχω κανει πολλες ορες σε αλλα! Καλα ο δικος μου βεβαια σηκωνει την γειτονια στο ποδι χωρις να τον πειραξεις φαντασου να παω να τον κρατησω και για κοψιμο νυχιων! 😀!
 
Πανο στην αρχη διαβασα νεροπιοστολο και λεω ..ωχ κιαλλος περιεργος νυχτιατικα.. Αλλα για κανε μας μαι εξηγηση και αν μπορεις βγαλε φωτο και ανοιξε θεμα να μας πεις πως δουλευει.. Οχι οτι θα το κανω ποτε, αλλα ετισ εγκυκλοπαιδικα!
 
πάνο, μπορεί να είναι πολύ δύσκολο αν προσπαθείς να του τα κόψεις όσο στέκεται, αλλά αν τον τυλίξεις στην πετσέτα, δεν είναι και τόσο. Δοκίμασες έτσι;
 
Back
Top