Γενικά Θα κελαηδάνε τα αρσενικά εάν βλέπονται με τα θηλυκά;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης toykaki
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
@toykaki ναι γίνεται αρσενικά σε κλούβες να συνυπάρξουν αρμονικά υπό προϋποθέσεις. Τον χειμώνα ας πούμε ή αν όλα περνάνε πτερόροια και αν είναι σχετικά λίγα και γνωρίζονται τότε συνυπάρχουν. Αλλά την άνοιξη σκοτώνονται! Τώρα για κλούβες 2 Χ 3 αν υπάρχουν 7-8 αρσενικά μόνο το καθένα θα έχει τον χώρο του και οι τσακωμοί θα μειωθούν κατά πολύ. Αλλά αυτές οι κλούβες θέλουν χώρο και είναι πολύ δύσκολα διαχειρίσιμες.. Δε θα στο συνιστούσα για αρχάριο.
 
για αυτο τα ρωταω τωρα ωστε να ειμαι σχεδον ετοιμος απο γνωσης, σαφως στην πραξη ειναι το θεμα και η δυσκολια 😛
 
maria εσυ συμφωνσες στο να παρω καναρινια αλλα απο οτι βλεπω στο προφιλ σου εχεις μονο παπαγαλους;
Συμφώνησα γιατί το γεγονός πως έχω παπαγάλους δεν σημαίνει πως δεν μ' αρέσουν τα καναρίνια και πολύ παλαιότερα είχα κι εγώ, καθώς ενδέχεται να ξαναποκτήσω.
Επίσης ήταν η επιθυμία της αγαπημένης σου αλλά και εσύ κατάλαβα πως ήθελες κάτι πιο μελωδικό και ήπιο από παπαγάλο και εν τέλει στα καναρίνια πόσταρες το θέμα σου :) Άσε που το υπάρχον κλουβί - ζευγαρώστρα είναι καταλληλότερο για καναρίνια.
 
😀, ασε τον προλογο και σε βλεπω εισαι ετοιμη στο να αποκτησεις καναρινια.στο πατρικο μου (Καβαλα) εχω 2 budgie τα πηρα για ζευγαρι αλλα τελικα βγηκαν αντρες και οι δυο, ενταξει ο μπαμπας μου το φροντιζει τα προσεχει αλλα η μαμα μου λεει οτι κανουν πολυ θορυβο κλπ. Εχουμε και 2 καναρινια και λεει καμια σχεση, σκεφτομαι να την παω κανενα θυληκο budgie να παθει πλακα μετα. Γιατι τα εχω σε μεγαλω κλουβι σχετικα 70χ67χ72... Και μου λεει οτι λερωνουν πολυ κλπ. Καλα αυτα μου τα ελεγε και οταν ημουν εκει, αλλα τωρα οταν την ρωταω ολο αυτο μου λεει, οντως περαν του αστειου λερωνουν πολυ πιο πολυ απο τα καναρινια..
 
Είναι κουτσομπόλικα και οι άνθρωποι που έχουν συνηθίσει στα μελωδικά πουλιά της ελληνικής φύσης τα αντιπαθούν. Επίσης είναι μπουνταλάδικα βαριά πουλιά δεν είναι αέρας όπως τα καναρινάκια.
Εμένα μου αρέσουν βέβαια αλλά μπορώ να δω αντικειμενικά τις διαφορές και να δικαιολογήσω αυτούς που ενοχλούνται από την ακατάπαυστη φλυαρία τους.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Myra
οποτε καιρος ειναι να ξαναρχισεις και εσυ... Εψαχνα τυχαια και βρηκα αγγελιες στην xe.gr οχι οτι θα παρω απο εκει αν και δεν ειναι κακη ιδεα απλα δεν εχω βρει κατι που να μ αρεσει, τυχαια σας στελνω μια, πως να εμπιστευτεις ζευγαρι βλεποντας τα κλουβια αυτα; Επισεις απο ρατσα ειναι οτι ναναι να φανταστω..;http://www.xe.gr/zoa/kanarinia|ad-159195259.html..
επισεις σχετικα με το αρσενικο θυληκο θελετε να μου πειτε οτι ολα αυτα ειναι θυληκα;http://www.xe.gr/zoa/kanarinia|ad-158856653.html
 
επισεις απο ρατσα ειναι οτι ναναι να φανταστω..;
Τα πρώτα στην πρώτη φώτο είναι απλά κοινά πανέμορφα καναρινάκια ενώ στη δεύτερη αυτά που είναι κίτρινα μοιάζουν με κίτρινα λιποχρωμικά..
 
Σταύρο για να εμπιστευθείς πώληση από εφημερίδα, πρέπει να πας να τα δεις. Οι φωτογραφίες δεν διασφαλίζουν κάτι, αφού φωτογραφίες βρίσκονται ένα σωρό παντού.
Ωστόσο, ό,τι ισχύει για τα μαγαζιά την περίοδο αυτή, ισχύει και για τις αγγελίες. Κατ' αρχήν αυτά που είναι 2μηνών, δηλαδή ούτε καν απογαλακτισμένα ακόμα, πως μπορείς να ξέρεις το φύλο τους; Άσε μην μπλέξεις και η χαρά γίνει λύπη. Σε σταθερά μονοπάτια να περπατήσεις. Περίμενε λίγο και θα βρεις.
 
ok δεν ειπα απλα βλεπω γενικα αν ηταν θα ελεγα παω να τα παρω, επισεις η Αλικη ειπε απλα κοινα καναρινακια.. Δηλαδη; Μιξη δυο ειδων εννοεις;
 
Διάβασε και αυτά τα δύο άρθρα Στόχος του εκτροφέα καναρινιών είναι να βελτιώσει τα πουλιά του κοινά καναρίνια είναι όλα τα καναρίνια που δεν ανήκουν σε κάποια συγκεκριμένη φυλή. Για τα λιποχρωμικά περίμενε πληροφορίες από κάποιον άλλον όπως ο @misalouris

Για καναρίνια τιμπράδος ρώτησε τον Νίκο @Paianas και αν δεν έχει θα σου συστήσει τι και πως και πότε.
 
ευχαριστω μαρια του εστειλα μηνυμα και περιμενω οταν το δει.. Να μην ανοικουν σε φυλη λιγο δυσκολο απλα ισως ειναι διαφορες ρατσες, αυτο εννοεις;
 
επισεις η Αλικη ειπε απλα κοινα καναρινακια.. Δηλαδη; Μιξη δυο ειδων εννοεις;
Κοινά καναρίνια εννοούμε αυτά που δεν είναι ράτσας. Αλλά και πάλι είναι πανέμορφα και τραγουδούν μια χαρά!
 
Και συνεχιζω τις ερωτησεις μιας και βλεπω φωτογραφιες εδω στο φορουμ απο γεννες και τρελλενομαι. Εχω δει πολλα αρσενικα σε κλουβα μαζι και ουτε τσακωνονται και κελαιδανε κανονικα
Τα έχεις δει στις φωτογραφίες να κελαηδάνε;
 
Τα έχεις δει στις φωτογραφίες να κελαηδάνε;
αυτο πως σου ηρθε. Αλλο ηταν το ενα κομματι και αλλο το αλλοειπα στην αρχη για τις φωτογραφιες που βλεπω εδω κ μου αρεσουν και μετα ειπα το αλλο που εχω δει απο κοντα, αλλα ισως τελικα ειναι θυληκα 😛
 
Back
Top