Οχι, απλα προσπαθω να ξυνομαι με δικα μου νυχια και οχι με των αλλων.Σε pet shop δουλέβεις Στάυρο;
Άσε τα νύχια σου μη τα σπάσεις! Συμφνω απολύτως με τον Φώτη. Είναι επάγκελμα αυτό και ο κάθε επαγκελματίας πετσοπάς πρέπει να ξέρει την δουλιά.
Φταιει κι ο κοσμος..Το συμπέρασμα του πελάτη δεν θα είναι ότι ο πετσοπάς του τη δίνει επειδή είναι καλύτερη για το πουλί αλλά για να τον κλέψει με την πιο ακριβή τροφή. Και είναι οι περισσότεροι πελάτες τους τέτοιοι
Ρε συ Νικη είδες τι μου έτειχε με το ψηροκτόνο! Δεν πουλάνε και λένε <email removed> σε πελάτες. ΛΕς αυτή να μην ήξερε τι έλεγιε.Εγω να ρωτησω κατι;
Αυτοι που δεν εχουν ιντερνετ(οπως ημουν κι εγω)και αγνοουν την υπαρξη ενος τετοιου φορουμ κι εχουν μονο βιβλια, τα οποια δεν ειναι και ο τελειος οδηγος σε σχεση με το ΡΒ,τι κανουν;
Εμπιστευονται τα πετ σοπ...
Εν μερη συμφωνω με τον Σταυρο αλλα θα συμφωνησω επισης με τους υπολοιπους οτι ειναι υποχρεωμενοι να γνωριζουν οι μαγαζατορες γι αυτο που πουλανε κατι παραπανω..
Αλλα απο θεμα οικονομικο και πελατειας δεν συμφερει τον πετσοπα να σκεφτει τα ζωα!
Και ημουν μπροστα σε 1 περιπτωση οπου εχουν ερθει να παρουν χελωνακια νερου και ηθελαν να τα βαλουν σε γυαλα και τους λεει η κοπελα δεν θα ζησουν καλα εκει παρτε του την χελωνιερα! Κι αυτοι νευριασαν και κατηγορησαν την κοπελα οτι προσπαθει να τους πουλησει ακριβα πραγματα..
Οποτε κι ο Βασιλης αυτο που ειπε στεκει και θα συμφωνησω..
Φταιει κι ο κοσμος..
Εμεις αφου ειμαστε εδω, κανουμε το καλυτερο για τα πουλια μας, προσπαθουμε να το διαδωσουμε και σε "ξεροκεφαλους" ιδιοκτητες πουλιων κι οποιος ακουσε ακουσε...
Δεν καταλαβαίνω τη στάση σου. Δεν έχουμε δίκιο; Αντί να πάνε οι πετσοπάδες να πληροφορίσουν σωστα λένε αρες μάρες κουκουνάρες. Πές μου 2 λόγους που στηρίζεις την αποψή σου.Μην φοβασαι για τα νυχια μου, εχω βαλει προσθετα. Εαν απο τα γραφομενα μου εχεις
βγαλει το συμπερασμα οτι εχω πετ σοπ εισαι μεγαλη γατα.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας