Φροντίδα Θα παραλάβω μια green checked conure και θα ήθελα καθοδήγηση

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Teo96
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
ενταξει. του εβαλα προς το παρον την νεα του τροφη με παπαγαλινη και εχει πεσει με τα μουτρα. απλα πειτε μου ποσες ταιστρες θα χρειαστω και τι να βαλω μεσα στην καθεμια.
 
Διαβασε το αρθρο με την διατροφη που σου εβαλε η Μαρια στην πρωτη σελιδα και θα σου λυθουν οι αποριες :D
Σιγουρα θελεις ενα για τροφη, ενα για φρουτα και λαχανικα, ενα για αυγοτροφη οταν του βαζεις και ενα μικρο για καρβουνακι, ξερα μπαχαρικα κλπ :D
 
Δικαιολογώ τον έρωτά σου, πανέμορφος παπαγάλος, φτου φτου να τον χαίρεσαι!

βεβαια τρ που ειναι αρχη και εξερευνα τα παντα, εχω φαει κατι τσιμπιες στο ακυρο.
Τρόπος επικοινωνίας είναι, όπως εμείς φιλάμε, ο σκύλος γλείφει κτλ. Αν ήταν επιθετικότητα, θα το καταλάβαινες πολύ καλά :)
 
Τα φρουτα και τα λαχανικα ποσες ωρες μπορω να τα εχω στο μεσα στο κλουβι; Σε μια σελιδα διαβαζω 2 ωρες σε αλλη 6 και σε αλλη ολη μερα.
 
Τα φρουτα και τα λαχανικα ποσες ωρες μπορω να τα εχω στο μεσα στο κλουβι; Σε μια σελιδα διαβαζω 2 ωρες σε αλλη 6 και σε αλλη ολη μερα.
Νομίζω πως μπορεί να μείνει κι όλη μέρα... ειδικά τώρα το χειμώνα που και να γυρίσει η μέρα δεν θα έχει αλλοιωθεί ούτε καταστραφεί από βακτήρια κλπ.
Αντίθετα αν οι θερμοκρασίες είναι μεγάλες (καλοκαίρι) ο χρόνος παραμονής ελαχιστοποιείται για να αποφεύγονται προσβολές από τους διάφορους μύκητες...
Το καλύτερο όμως είναι να τοποθετείς τέτοια ποσότητα που στις πρώτες ώρες να εξαφανίζεται χωρίς "γαστρεντερικές" συνέπειες από τα πουλιά σου.
Μετά από κάποιες δοκιμές θα κατασταλάξεις εύκολα για το πόση ποσότητα μπορείς να βάλεις από το κάθε λαχανικό, φρούτο ή χορταρικό.
 
απιθανος... Μαλλον, ετσι μ ειπαν, θα του κανω ομως και τεστ dna να σιγουρευτώ. Οχι ακομα. μακαρι! Επισης καθε ποτε να του βαζω βραστο αυγο και ποση ωρα να το κραταω μεσα στο κλουβι;
 
καλησπερα. εχει περασει σχεδον ενας μηνας απο τοτε που ηρθε ο βλασης σπιτι. ηταν εξαρχης πολυ ημερος και βγηκε απ το κλουβι μεσα στις πρωτες 2-3 μερες. απο την αρχη εως τωρα δαγκωνει με δυναμη οτι βρει, μεσα σε αυτα και τα χερια μου. Δεν εκανα ποτε καμια αποτομη κινηση ουτε τον πιεσα να ανεβει ενω δεν ηθελε. Πιστευετε οτι αυτη η συμπεριιφορα ειναι φυσικη; Μπορω να κανω κατι εγω τωρα;
 
Πολύ καλά κάνεις που δεν αντιδράς με ένταση όταν σε τσιμπάει παρόλο που πονάς. Θα πρέπει όμως να του δείχνεις ότι είσαι αντίθετος με κάποιον τρόπο, πχ να τον επιστρέφεις στο κλουβί, να μην του δίνεις σημασία, να τον τοποθετείς στο τραπέζι, κάτι τέτοιο.

Επίσης, κουκουνάρια, ασφαλή ξύλα και άλλα παιχνίδια για καταστροφή του έχεις;
 
Back
Top