Ασθένειες Θηλυκή κανάρα φαίνεται αδύναμη λες και δεν την κρατάνε τα πόδια της

@MARY58 γενικά προσπαθώ να τους δίνω φρέσκα φρούτα και λαχανικά 1 φορά στις 2 εβδομάδες ( μήλο , μαρούλι, αγγούρι, σύκο, καρότο βραστό ελάχιστο) μόνο αυτά ξέρω με σιγουριά ότι κάνουν καλό και τα τρώνε δεν ξέρω κάτι άλλο...

Όσων αφορά τις πατηθρες θα το έχω υπόψην μου στην επόμενη παραγγελια..

Επίσης γνωρίζεται εάν είναι καλό το αποξηραμένο σε σκόνη καρότο; Το είχε το πετ σαμολης αλλά φοβήθηκα να το πάρω.. δήθεν καροτίνη κάτι τέτοιο έγραφε

Αυτό το σκεύασμα εννοώ

Συνημμένα

• Screenshot_2025-05-19-22-26-08-348_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-05-19-22-26-08-348_com.android.chrome.webp
    105,8 KB · Προβολές: 3
  • Screenshot_2025-05-19-22-26-18-194_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-05-19-22-26-18-194_com.android.chrome.webp
    105,6 KB · Προβολές: 3
  • Like
Αντιδράσεις: MARY58
Δεν χρειάζεται πιστεύω να τους δίνεις αποξηραμένα φυτικά προϊόντα ή βιταμίνες. Μπορείς καθημερινά να τους δίνεις χορταρικά, βότανα, κηπευτικά και φρούτα, αν και τα τελευταία έχουν πολλά σάκχαρα και μπορεί να οδηγήσουν σε πάχυνση.

φρέσκα φρούτα και λαχανικά 1 φορά στις 2 εβδομάδες ( μήλο , μαρούλι, αγγούρι, σύκο, καρότο βραστό ελάχιστο)
Από φρούτο το μήλο μια χαρά, δοκίμασε το ξινομηλο αν το προτιμάνε, ειναι καλύτερο γιατί έχει λιγότερη ζάχαρη, εγώ δίνω περιστασιακά κ λίγη μπανάνα.
Από λαχανικά προτιμώ πιπεριά (όποιο χρώμα ακόμα κ καυτερή), αρακά, σπανάκι, καρότο (δεν χρειάζεται να το βράζεις, απλά το τρίβεις κ το δίνεις σε αυγοθήκη ή (αυτό κάνω εγώ, το κάνω πολύ λεπτές φέτες κ το βάζω σε μανταλάκι), κέιλ, καλαμπόκι. Έχεις πολλές επιλογές από την λίστα με τα ασφαλή φυτά. Μαρούλι κ αγγούρι μην τα προτιμάς ή άστα τελευταία, γιατί δεν προσφέρουν κάτι ιδιαίτερο. Βάλε κ λίγη φρέσκια ρίγανη σε ένα μανταλάκι, μπας κ τους αρέσει.
Κ κυρίως μην τα προσφέρεις μια φορά το διβδόμαδο τα λαχανικά αλλά
Μπορείς καθημερινά να τους δίνεις χορταρικά, βότανα, κηπευτικά

Back