Αναπαραγωγή Θηλυκό budgie τσιμπάει το αρσενικό, θα γίνουν ζευγάρι;

@Βαγγελης Καζης Οσο μεγαλυτερη ζευγαρωστρα βρεις στο μηκος οπως σου ειπε και η @marapo τοσο το καλυτερο!


Μπορει να βρεις και μεγαλυτερη ζευγαρωστρα με λιγο ψαξιμο παραπανω! 🙂
 
@Βαγγελης Καζης Εγω για δυο budgies εχω 68 εκ μηκος. Νομιζω οτι και 60αρα, μια χαρα θα βολευει. Εννοειται οτι αν υπαρχει χωρος, οσο μεγαλυτερη τοσο το καλυτερο. Επισης, προσεξε να εχει συρομενο πατο και αποσπωμενη σχαρα.
 
@marapo Παιδιά ηθελα να πω ότι το θυληκο μου budgie όταν κοιμάστε κλείνει τα μάτια του και σκύβει προς τα κάτω όταν είναι στην πάτηθρα ενώ το αρσενικό κοιμάται κανονικά είναι φυσιολογικό αυτό ?

414482B.webp
 
Να ειμαι ειλικρινης, σαν πρωτη εντυπωση δεν μου αρεσει. Συγκεκριμενα το να σκυβει. Ετσι κοιμαται καθε βραδυ; Την υπολοιπη μερα πως ειναι;
Δεν εχω εμπειρια βεβαια και δεν θελω να σε αγχωσω.
Τα δικα μου κοιμουνται στις πανω πλευρες της κουνιας, το ενα απο την μια και το αλλο απο την αλλη. Ετσι κρατανε ισορροπια.😀 Το κανουν απο τοτε που τα εχω αλλα επισης δεν ειναι ο τροπος που διαβαζουμε.
 
@marapo Την υπόλοιπη μερα είναι δραστηριό παίζει με τα παιχνίδια του τρώει και τροφή και μπρόκολο και αλλά λαχανικά αλλά κάθε βράδυ πριν κοιμηθεί(δηλαδή να βάλει το κεφάλι του πίσω στην πλάτη του) κάνει αυτό.Πιστευω ότι μπορεί να γίνεται γιατί είναι μεγάλο σε ηλικεια αλλά δεν είμαι σίγουρος
 
Back
Top