Λυπάμαι για την κατάληξη Εύα
Περαστικά στο παιδάκι σας.
Ποιο είναι το σκεύασμα;έδωσε σταγόνες για το νερό
Περαστικά στο παιδάκι σας.
Ποιο είναι το σκεύασμα;έδωσε σταγόνες για το νερό
Ευχαριστώ πολύ.Περαστικά στο παιδάκι σας.
Αν τελικά χρειαστεί, μην ξεχάσεις να τους πεις ότι το πουλάκι παίρνει ή πήρε πολύ πρόσφατα αντιβίωση.συνεχίζω και στοναρσενικο, αν και δεν δείχνει τπτ αλλά περιμένω να βγουν οι εξετάσεις για να δούμε μήπως πρέπει να ακολουθήσω κάποια αγωγή στο αρσενικό μας
Το προβλημα της κουζίνας δεν είναι ο θορυβος όσο οι αναθυμιάσεις. Τεφλόν και λοιπές αντικολλητικές επιστρώσεις τα σκοτώνουν σε λεπτά, έχουν ευαισθησία μεγάλη στο αναπνευστικό και ακόμα και τα μπαχαρικά τα ενοχλούν. Η κουζίνα δεν είναι μέρος για πτηνά κανενός είδους. Ομοίως όμως και το τζάκι. Μου λείπει πολύ, αλλά δεν μπορύμε να το ανάψουμε με τον Σκρουτζάκο στον ίδιο χώρο εφόσον ανταλλάσουν αέρα, εκτός κι αν έχετε πολύ ιδιότυπη κατασκευή που δεν παίρνει καθόλου αέρα από το δωμάτιο. Με τον πατέρα μου δουλεύουμε μια πατέντα, και θα πρέπει να δουλέψει, αλλά δεν έχουμε βρει ακόμα τεχνίτη να την εφαρμόσει.Βρύσες, σακούλες, μαγείρεμα... πανικός..
Τι φάρμακα δώσανε; Teniazine και Baycox; Ανέβασε αν θέλεις και το άλλο χαρτί με τη θεραπεία.Στην φωτο έχω τα αποτελέσματα της Ζωουλας μας.
Καλύτερα αργότερα, μετά τη θεραπεία.Ψάχνω να βρω ένα θηλυκό για παρεούλα.
Εξαρτάται από την ποσότητα. αν βρίσκεις μερικά μέσα στην εβδομάδα δεν είναι πρόβλημα. Αν όμως βλέπεις καθημερινά πεσμένα φτερά, τότε δεν είναι φυσιολογικό.Να ανυσηχησω που πέφτουν πούπουλα-φτερα
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας