Ασθένειες Θυληκό καναρίνι με έλλειψη πτερώματος

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Hawk88
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
3η και 7η λεει απο πισω ναι.. μετα; ξανά; ή μονο αυτες τις 3 φορες;
Βεβαιώσου ότι είναι το ίδιο ακριβώς με αυτό που έβαλε η Αλίκη. Όχι μόνο το όνομα της πούδρας... αλλά και το πόσο ισχυρό είναι το φάρμακο. Το δικό μου λέει και για περιστέρια... και όταν διαμαρτυρήθηκα... ότι ίσως είναι δυνατό... μου είπαν το ίδιο κάνει. Το δικό μου λέει επανάληψη σε μια εβδομάδα.
Αν η Αλίκη το έκανε και πέτυχε... Να το δοκιμάσω και εγώ.. αλλά με ακριβώς το ίδιο προιόν.
Για τους ανθρώπους ξέρω ότι δεν πρέπει να αποκλείνεις σε ώρες και ημέρες. Για να πιάσεις τον κύκλο της ψείρας... αλλά και να μην υπάρξει πρόβλημα στον άνθρωπο (πριν χρονια μου είπαν για μια νηπιαγωγό μακρομαλούσα που το 10 λεπτο του paraplus το έκανε ώρα και πήγε στο νοσοκομείο, αυτό εννοώ)
Οι ψείρες κάθε μορφής είναι ανθεκτικές... Οι ευαίσθητες ψυχές πάσης φύσεως όχι 😉
 
λογικο ναι! το pinex πηρα κι εγω που εβαλε η Αλικη και λεει αυτες τις μερες, αρα υποθετω δεν ξαναβαζω.
 
Σημερινές Φωτογραφίες της Birdie (που είχε πει η Γιατρός το Φεβρουάριο ότι είχε εμφάνιση ψωρίασης, ακάρι πτερώματος... και για σιγουριά της είχε δώσει και αντιβίωση μήπως είχε και ευλογιά).

Τελικά τι είχε..; Δεν ξανάγινε ποτέ όπως ήταν πέρυσι που την απόκτησα τέτοιον καιρό. Είναι όμως καλύτερα (ακόμα και έτσι) γιατί έχει περάσει διάφορες φάσεις... και με περισσότερη απώλεια πτερώματος... Τουλάχιστον τώρα όσο έχει... Δείχνει πιο υγιές.. :)

Mικρούλα Bloomix... αυτό το πουλάκι ούτε ξέρω πόσα αυγά έχει γεννήσει... έχω κάνει θεραπεία για ψείρες. Γιατι πιστεύω ότι το πρώτο της πουλάκι γι αυτό ήταν πεθαμένο μέσα στο αυγό.
Μετά την επόμενη γέννα και ένα μήνα μετά, που έχασε το νεογνό της... είναι έτσι μαδημένη... στο λαιμό, έχει το κενό πάνω από το ράμφος... και ίσως και γύρω από τα ματάκια.
Της έχω βάλει betadine με γλυκερίνη πριν τον καύσωνα... Το έβαζα με βατονέτα... σκέφτομαι μήπως να το βάζω με σταγονόμετρο;
 

Συνημμένα

  • Διαφάνεια1.webp
    Διαφάνεια1.webp
    7 KB · Προβολές: 43
  • Διαφάνεια3.webp
    Διαφάνεια3.webp
    25,8 KB · Προβολές: 47
  • Διαφάνεια4.webp
    Διαφάνεια4.webp
    29,1 KB · Προβολές: 44
  • Διαφάνεια6.webp
    Διαφάνεια6.webp
    16,8 KB · Προβολές: 42
  • Διαφάνεια2.webp
    Διαφάνεια2.webp
    12,4 KB · Προβολές: 41
  • Διαφάνεια5.webp
    Διαφάνεια5.webp
    32,1 KB · Προβολές: 45
Back
Top