Γενικά Ιδιοκατασκευή κλωσσομηχανής με σχέδια

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης filippos
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

filippos

PB New Member
Εγγραφή
18 Μαϊ 2008
Μηνύματα
17
Πόλη
Κατερίνη
Καλησπέρα,

Δε θυμάμαι που, αλλά κάπου είδα ιδιοκατασκευή κλωσσομηχανής με σχέδια, είχε και θερμοστάτες και υγραντήρα και μηχανισμό για να γυρίζει τα αυγα από παλιό πλυντήριο. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι παρακαλώ να απαντήσει.
 
Δεν εχω δει κατι αλλα εχω φτιαξει μια μονος μου αν θελεις μπορω να βοηθησω.
 
Εγω προσφατα που πηγα σε ενα μεγαλο καταστημα αλυσιδας πετ σοπ, ειδα μια εκκολαπτικη μηχανη. Δε ξερω για τι ειδους πουλια αλαλ απο εξω ειχε κοτοπουλακια. Κ κοστιζε ουτε λιγο ουτε πολυ γυρω στα 250 ευρω!
 
Filippos δεν ξέρω αν εδώ έχεις δει για την ιδιοκατασκευή αλλά δεν μπορώ να βρω τίποτα σε αυτό το φόρουμ.
Αν θές κοίτα και εδώ.
.:: ΞšΞ€Ξ—ΞΞ™Ξ‘Ξ€Ξ‘Ξ™ΞšΞŸΞ£ ΚΞ₯ΞšΞ›ΞŸΞ£ Ξ•ΞœΞ ΞŸΞ‘Ξ™ΞšΞ— Ξ‘. Ξ•. ::.
 
στις περισσοτερες μηχανες εκολαψης ρυθμιζεις εσυ για τι πουλια θελεις να δουλεψει γιατι ο θειος μου εχει μια μηχανη εκκολαψης και ρυθμιζει αυτος τις θερμοκρασιες που θελει.
 
Φιλε μου γεια σου. Κατασκευαζα επωαστηκες-εκκολαπτικες μηχανες επαγγελματικα. Ξεκαθαρισε για τι χρηση την θελεις. Μηχανες με υγραντηρα που λες ειναι επαγγελματικες δεδομενου οτι ενας υγραντηρας με το υγρασιομετρο και τον εσθητιρα ξεκιναει απο τα 700 ευρο. Μπορεις ομως να κανεις απλη οικονομικη μηχανη με αρκετα καλα ποσοστα επιτυχιας
 
στις μηχανες αυτες μπορουν να εκκολαπτουν κοτες, νανακια, περδικες, παπιες, χηνες, ορτηκια, φασιανοι και οτι αλλο πτηνο δεν χριαζεται ταιζμα απο την μανα.
 
υγραντηρας με το υγρασιομετρο και τον εσθητιρα ξεκιναει απο τα 700 ευρο.

αγόρασα υγρασιόμετρο χώρου με 60€ + βαλβιδα για το νερό 18€=78€ δεν είναι ηλεκτρονικο και λειτουργει + - 5% . των 700€ σιγουρα είναι καλύτερο αλλά... Πιο ακριβο απο τα πουλιά που θα βγουν στη μηχανή.
 
Back
Top