Γενικά Κάθε πότε πρέπει να ταΐζω με κρέμα ringneck 35 ημερών;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης beljohn
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Ευχαριστώ σε όλους για την βοήθεια σας! Επίσης κάτι άλλο... Το μωρό το έχω σε μια κούτα που βρίσκεται σε ένα δωμάτιο με μεγάλη τζαμαρία. Εκεί έχω και τον άλλον, τον πιο μεγάλο... Επειδή το βράδυ κάνει λίγη υγρασία εκεί τον παίρνω μαζί μ την κούτα και τον βάζω στην κρεβατοκάμαρά μου. Μήπως υπάρχει περίπτωση να τον φοβίζει και τον αναστατώνει περισσότερο αυτή η η μετακίνηση;
 
@Μπαιρακταρης τασος Ναι έχω και ένα αγριο γαλάζιο-γκρίζο ενήλικο ringneck αγνώστου φύλου και ηλικίας. Το έχω ξανα αναφέρει στο θέμα ΄΄ Με εξαπήτησαν από την Καρδίτσα΄΄ Αλλά εγώ μιλούσα για τον μικρό όταν έγραψα ότι τον μεταφέρω
Μήπως υπάρχει περίπτωση να τον φοβίζει και τον αναστατώνει περισσότερο αυτή η η μετακίνηση;
Μήπως θα μπορούσες να με βοηθίσεις εσύ ή οποιοσδήποτε γνωρίζει;
Καλό βράδυ παριπιπτώντος και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου.
 
Εγω μεχρι να γινει εξι μηνων θα το ειχα σε αλλο δωματιο. Το μεγαλο το εχει δει γιατρος; πρεπει να βρεις ενα καλο γιατρο μια φορα το χρονο μια εξεταση κοπρανων ειναι καλο να κανεις να ξες και τι σου γινεται.
 
Δεν θα πρεπει να βρισκονται στο ιδιο χωρο.
Καλησπέρα! Δηλαδή δεν γίνεται να τον έχω στον ίδιο χώρο και αν ναι γιατί; Μάλλον θα το βάλω προσωρινά στο σαλόνι μου! Επίσης @Μπαιρακταρης τασος έχεις δίκιο 2-3 φορές τον χρόνο καλό θα ήταν να τα πηγαίνω και τα δύο για εξέταση σε κτηνίατρο. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας και καλό μεσημέρι!

Χριστός Ανέστη!
 
Καλησπέρα! Ναι δόξα το θεό! Τώρα που με συνήθισε όταν με βλέπει με φωνάζει και άρχισε και το κελάηδημα! Επίσης επειδή άρχισε σιγά-σιγά το πέταγμα τον έβαλα σε κλουβί! είμαι πολύ ενθουσιασμένος! Επίσης θα ήθελα να σας ρωτήσω πότε μπορώ να αρχίσω την εκπαίδευση του. Το harness να το ξεκινήσω από τώρα να μαθαίνει ή όχι; Πάντως καλά πάει μαθαίνει..
@Μπαιρακταρης τασος Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!
 
Το harness να το ξεκινήσω από τώρα να μαθαίνει ή όχι;

Το harness είναι απαραίτητο να το ξεκινήσεις απο τώρα (και πριν ξεκινήσει να πετάει είναι καλό) αν σκοπεύεις να το μάθει διότι αργότερα ο βαθμός δυσκολίας αυξάνεται κατακόρυφα.
 
Ναι το ξέρω! Για αυτό όταν πάω να τον ταΐσω του λέω το όνομά του και του δείχνω την σύριγγα. Τότε αυτός πετάει πάνω μου. Έτσι σιγά-σιγά θα μάθει!
 
Back
Top