Έκαψα (στο γκαζάκι, κρατώντας με τανάλια για να μην καώ) το κεφάλι από μια βίδα (στο μέγεθος που χρειαζόταν) για να κάνω τρύπες.@Sissy πως το στερέωσες;
Εγώ θα συμφωνήσω με την @Anna Maria Mp, αφού αν πας σε καταστήματα με αγροεφόδια θα βρεις πλαστικά διάφανα ή ημιδιάφανα χρωματιστά με πολύ μεγάλο βάρος το μέτρο (τα βάζουν και στα θερμοκήπια για πολλά χρόνια) έχουν πάνω από 3 ευρώ το μέτρο και δεν παθαίνουν τίποτα. Ούτε από αέρα ούτε από ήλιο. Επίσης θα περνάει και το φώς μέσα και θα βλέπει και το πουλί. Δες τα δεν χάνεις τίποτα.Μαράκι μου καταρχάς πολυ ωραίο το προστατευτικό που έχεις φτιάξει στον Σοφοκλή σου!! Συγχαρητήρια!!
Εγώ θα σου έλεγα, χωρίς να έχω καμία εμπειρία στο θέμα με την απλή λογική σκεπτομενη να βάλεις ένα πλαστικό νάιλον διάφανο από πανω για να μην περνανε τυχόν περιττώματα από τα περιστερια... Τα δίνουν με το μετρό αυτά.Για να το στερεώσεις στην οροφή 4 γερά κλίπ περιμετρικά στις 4 γωνίες και είσαι έτοιμη
Σωστή παρατήρηση Γιάννη!Είχα την εντύπωση ότι το plexiglass κατά κάποιον τρόπο συγκεντρώνει τη θερμότητα στο εσωτερικό το οποίο περιβάλλει. Δεν είναι έτσι; Αν όχι, γράψτε άκυρο, αν ναι, θεωρείτε ότι θα υπάρχει πρόβλημα το καλοκαίρι; Ομοίως όμως και το διαφανές πλαστικό συγκεντρώνει τη θερμότητα.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας