Γενικά Κάνει αυτό το κλουβί για lovebird;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης mirtopap
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
@MARY58 δεν είμαι αρχάρια όμως ! Και είχα πουλιά στο παρελθόν και έχω κάνει άπειρη έρευνα. Γνωρίζω τα πάντα για την διατροφή τους και για τον χώρο τους τα παιχνίδια ολα. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρω με ότι πουλί και να έχω
 
@mirtopap Μυρτώ μια χαρά. Τότε κοίταξε να είσαι σίγουρη ότι επέλεξες σωστά. Τα lovebirds κουκλάκια, σαν χνουδωτά, ξέρω όμως ότι έχουν μεγάλο επίπεδο θορύβου. Όπως κ ναχει, με το καλό ότι επιλέξεις κ να έχεις ένα γλυκό φιλαράκι δίπλα σου για πολλά χρόνια!
 
Τα budgie και τα cocatiels και τα lovebirds είναι κατάλληλα για αρχάριους, απλά ένα lovebird χρειάζεται περισσότερη φροντίδα. Τι πουλιά είχες στο παρελθόν; Δυστυχώς μάλλον όπως φαίνεται η άπειρη έρευνα πολλές φορές δεν είναι αρκετή. Πριν το budgie διάβαζα 3 ώρες κάθε μέρα για μια βδομάδα και πίστευα ότι θα το εξημέρωνα πανεύκολα. Έλα όμως που δεν τρώει κεχρί, ούτε στικ, ούτε τίποτα! Το συμπέρασμα είναι ότι αυτά που διαβάζουμε στο διαδύκτιο είναι γενικά και αφορούν την πλειοψηφία του είδους, δεν μπορούν να προβλέψουν τον χαρακτήρα του κάθε πουλιού. Και να ξέρεις και ήμερο να είναι πάλι θέλει εξημέρωση, καθώς δεν σε γνωρίζει και δεν υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί πολλή δουλειά μόνα για να κάνει step up. Επίσης τα lovebirds φημίζονται για τον επιθετικό τους χαρακτήρα και μπορεί να σε δαγκώνει συνεχώς και να χρειαστεί δουλειά μέχρι και μηνών για να σταματήσει. Δεν σε ήξερε από πάντα για να σε εμπιστευτεί και αμέσως. Σε προειδοποιώ για να μην εκπλαγείς αφού το πουλάκι σίγουρα θα χρειαστεί δουλειά. Καλή επιτυχία!
 
Back
Top