Φροντίδα Καθαριοτητα στις απλες ποτιστρες

:)
μηπως πρεπει να συλλεξουμε πληροφοριες για μαγαζια
(pet shop-κτηνιατρικα κλπ...)
κ προιοντα για πουλια,
ο καθενας στην περιοχη/πολη του,
κ ν ανοιξουμε ενα καινουριο θεμα;
:)

θα μας βοηθησει πολυ ολους, γιατι οι αναγκες σε φαρμακα,
βιταμινες, προληπτικες αγωγες, αντιπαρασιτικα, απολυμαντικα κλπ
ειναι μαλλον μεγαλες
κ ολοι πιστευω εχουμε αντιμετωπισει προβλημα ευρεσης συγκεκριμενου σκευασματος (ειδικα σε ωρα αναγκης...)

τι λετε;-?
 
εκτος θέματος παιδιά!

ο τίτλος είναι καθαριοτητα στις απλες ποτιστρες.
 
Μια μικρή παρατήρηση.
Το συγκεκριμένο σκεύασμα λόγω του ιωδίου το οποίο περιέχει ενδέχεται να λεκιάζει ολίγον μερικές επιφάνειες. Για αυτό το λόγο προσωπικά δεν το χρησιμοποιώ για "ψέκασμα".
Ακόμα επειδή ακούστηκε(γράφτηκε) η λέξη "πανάκεια" να υπενθυμίσω ότι μόνο του το σκεύασμα δεν κάνει τίποτα.Αν δεν καθαριστούν επιμελώς οι όποιες επιφάνειες δεν θα έχουμε απολύμανση με την χρήση του παρά μόνον πασαλείματα.Αν καταλαβαίνετε τι εννοώ!

ΥΓ. Το site που σας παρέθεσα είναι Γερμανικό και τα προιόντα του διατίθενται στην χώρα μας μέσω τρίτου. Ποιος είναι ο τρίτος; Τι κάνει νιαου-νιαου στα κεραμίδια; Πάντως όχι ένας σκύλος που μαθαίνει ξένες γλώσσες.
 
Mια που αναφερατε το detol, πριν λιγο καθαρισα τα ξυλακια τους. Ειναι το υγρο που πηρα απο το φαρμακειο. Και το μερος που εχω τα κλουβια. Καποια στιγμη φοβηθηκα μη παθουν κατι απο την μυρωδια. Παθαινουν κατι;
 
VANODINE V18 στην Ελλάδα:
kiklos.info
Δεν ανοίγει κατ΄ευθείαν, μπείτε στα "απολυμαντικά" του Ε-shop.
Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν είχε δωθεί link ως τώρα...
 
καλησπέρα
σαπουνάδα + ξυδι είναι οτι καλύτερο.Xημικά απολυμαντικά οπως detol - χλωρίνη προσωπικά δεν θέλω να χρησιμοποιώ (δεν θα επινα απο 1 ποτήρι που είχε πλυθεί με detol). Εαν τώρα οι ποτήστρες είναι τόσο χάλια απο τα αλατα προσωπικά τις αλλάζω.
 
Εγώ έχω έναν ατμοκαθαριστή της carcher αρκετά μεγάλο για διάφορες χρήσεις και τον χρησιμοποιώ σε όλα τα σκεύη και το κλουβί. Νομίζω ότι είναι αρκετό για οποιαδήποτε απολύμανση.
 
Kαλησπερα, προσωπικα αποφευγω τα απολυμαντικα, τα χρησιμοποιω σε διμηνιαια βαση περιπου και οχι στον τακτικο καθαρισμο. Για καθημερινη χρηση το υγρο πιατων η το πρασινο σαπουνι σε συνδιασμο με ξυδι για τις ποτιστρες θεωρω πως ειναι ικανοποιητικο μετρο.Αλλωστε και μεις τα σκευη του φαγητου μας τα καθαριζουμε με υγρο πιατων και οχι με απολυμαντικο. Τελος τα χλωριουχα απολυμαντικα εκτος απο καρκινογονα, θολωνουν τα πλαστικα αντικειμενα.
 
Back
Top