Η ερώτηση που έγινε στο φίλο xxx-birdy-75 αφορούσε τα αυγά και όχι τα μικρά.Απο λάθος μου έγραψα μικρά.
τότε υπάρχει πρόβλημα να κρυολογήσουν!
και στην περίπτωση των αυγών το ίδιο θα απαντούσα BISBA ούτως ή άλλως η κατάλληλη υγρασία από την βραδιά πριν την εκκόλαψη των αυγών και ως την ώρα της εκκόλαψης είναι 70-75%!
Εγώ εδώ κάπου το έχασα το θέμα.
Αν υπάρχει πρόβλημα όπως λές γιατί προτείνεις να μπεί μπάνιο με κλειστά τα μάτια.
Οι νεοσσοί είναι εύθραστοι τις πρώτες ημέρες, αν κρυολογήσουν;
Διάβασα οτι είσαι ζωοτέχνης στο προφίλ σου και με ενδιαφέρει πολύ η γνώμη σου.
Επίσης δε μου απάντησες για τα μικρόβια που λέω. Εαν έχω δίκιο ή άδικο. Καθαρά πληροφοριακά ρωτάω .
φιλε BISBA η υγρασια δεν αφορα αποκλειστικα την εποχη. Γι'αυτο ακριβως το λογο καποιοι, οπως και εγω χρησιμοποιουν υγραντηρες... Αν ανατρεξεις σε καποια παλιοτερα post πιο εμπειρων εκτροφεων θα δεις οτι 70% υγρασια ειναι η κατ
Συνφωνώ για την εποχή.
Αλλά γιατί μερικοί εκτροφείς χρησιμοποιούν αφυγραντήρες εφόσον η υγρασία κάνει τόσο καλό σε υψηλα επίπεδα.?
Πήγα σε κάποια παλαιότερα ποστ και το μόνο που βρήκα να δίνει ποσοστά είναι αυτό https://community.petbirds.gr/threads/%CE%95%CF%80%CE%AF%CF%80%CE%B5%CE%B4%CE%B1-%CF%85%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%80%CE%AF%CF%84%CE%B9.2058/ .
Εαν υπάρχει κάτι άλλο βάλτο μου να το δώ και εγώ.
Ξέρω είμαστε off-topic αλλά τουλάχιστον γίνετε μια ουσιαστική κουβέντα.