Καλλιστεία πτηνών συντροφιάς

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης teo2
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Oυφ! Αργησα; Ποιος ξερει αν θα με δεχτουν τωρα... Ε!Ψιτ! Εσυ ελπιζω με φλας να με τραβηξεις γιατι χωρις αυτο παει η φωτογενεια! Τουλαχηστον ας βγω "Mr pet τουρισμος 2008"(Μακαρι να δουλεψαν τα υπνοτηκα και να μην καταφερει να ερθει ο ζακο χε, χε)

Συνημμένα

• images.webp
    images.webp
    2,9 KB · Προβολές: 85
Ειμαστε 2 ερωτευμενα ζεμπρακια κ σχεδιαζουμε το μελλον μας! Απο τις αγαπημενες μου φωτογραφιες!
και η τινκυ στον ωμο μου η οποια το παιζει παπαγαλος κ δειχνει να το απολαμβανει!

(εαν υπαρχει προβλημα με τις 2 φωτο ασ σβησει ο Σταυρος την μια. Απλως εβαλα ολοκληρη την οικογενια μιας κ ειναι ωραιο σοι!)

Συνημμένα

• DSC00962.webp
    DSC00962.webp
    24 KB · Προβολές: 99
γεια σε όλους είμαι ο Βίκτωρ!

δεν είμαι ψώνιο απλώς είμαι κούκλος! Γι΄αυτό χαμογελώ!

Συνημμένα

• dsc02340ig7.webp
    dsc02340ig7.webp
    28,2 KB · Προβολές: 85
μοιαζω με... Κοτοπουλακι!:D
ονομαζομαι admiral και διαγωνιζομαι ως... Καναρινακι:)

Συνημμένα

• ο admiral.webp
    ο admiral.webp
    11,8 KB · Προβολές: 201
Ο Αρης που λεγαμε για mister ιθαγενεια.

Συνημμένα

• img_0021.webp
    img_0021.webp
    66 KB · Προβολές: 97
Λουκος: - Γυρισε δωσ' μου μια ματιααα...
Πιγκουινα: - Οχι! Εγω δεν θελω γαμους και ερωτες! Κοιταζω ψηλα! Θα κανω καριερα! Θα παω στα καλλιστεια!

Συνημμένα

• 30-07-08_1025.webp
    30-07-08_1025.webp
    4,3 KB · Προβολές: 87
Μπορείτε πλέον να χρησιμοποιείτε το κουμπί ευχαριστώ στη φωτογραφία που θέλετε να ψηφίσετε.

Μπορείτε να ψηφίσετε μόνο μία φωτογραφία. Αν ψηφίσει κάποιος περισσότερες από 1 φορές, τότε δε θα προσμετράται καμία ψήφος του.

Enjoy
Το θέμα θα μείνει ανοιχτό μέχρι την Κυριακή 17/8, η οποία θα είναι και η τελευταία μέρα των συμμετοχών. Την Κυριακή το βράδυ θα κλειδώσει το θέμα, θα διαγραφούν όλα τα μηνύματα σχολιασμών, αφού στην ουσία είναι off topic από την αρχή, πλην αυτά των συμμετοχών (που έχουν φωτογραφία) και επίσης θα διαγραφούν τα μηνύματα των μέλλων που συμμετείχαν περισσότερες από μία φορά. Θα μείνει δηλαδή μόνο το πρώτο μήνυμα κάθε μέλους που περιέχει φωτογραφία. Επίσης, θα διαγραφούν τα ευχαριστώ από όλα τα μηνύματα.

Από την Κυριακή το βράδυ και αφού κλειδώσει το θέμα, θα μπορείτε να ψηφίζετε πατώντας το κουμπί ευχαριστώ στη φωτογραφία που θέλετε να ψηφίσετε. Την επόμενη Κυριακή 24/8 στις 23:00, θα γίνει καταμέτρηση των ευχαριστώ και οι 5 συμμετοχές με τα περισσότερα θα συμμετέχουν σε ψηφοφορία - δημοσκόπηση (μυστική αυτή τη φορά) η οποία θα διαρκέσει 15 μέρες, έως τις 7/9 όπου και θα ανακοινωθεί ο νικητής.

Λοιπόν, όπως είχαμε πει ήρθε η ώρα των αποτελεσμάτων. Η σειρά κατάταξης με βάση τις ψήφους που δόθηκαν μέχρι αυτή τη στιγμή είναι:

1. Sissy: 10 ψήφοι
  2. Parotsmile: 8 ψήφοι
  3. Pigaki: 2 ψήφοι
  4. Αggel: 2 ψήφοι
  5. ShadyLady: 2Ψηφοι
  6. annouk13: 1 ψήφος
  7. Stefan: 1 ψήφος
  8. giannisthes: 1 ψήφος
  9. Wind sa: 1 ψήφος
  10. Dimitra 94: 1 ψήφος
  11. ilias 184: 1 ψήφος
  12. FotisK: 1 ψήφος
  13. Μαιρη: 1 ψήφος
  14. Myriam: 1 ψήφος
  15. Jamieo:1 ψήφος
Οι 5 πρώτοι μπαίνουν σε δημοσκόπιση στο οποίο θα μπορείτε να ψηφίζετε μέχρι τις 7/9 στις 23:00, όπου και θα βγει ο νικητής.

Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στους φιναλίστ :)

https://community.petbirds.gr/threads/Απορίες-σχετικά-με-τη-διαδικασία-του-Καλλιστεία-πτηνών.6329/

Λοιπόν, ο διαγωνισμός έληξε. Αν και κάπως καθυστερημένα ανακοινώνεται ότι ο νικητής του διαγωνισμού είναι ο Admiral της Sissy.

Υπάρχει σχετική φωτογραφία στην αρχική σελίδα, στο κάτω μέρος της αριστερής στήλης.

Congrats

Σίσσυ συγχαρητηρια... Εσκισε ο admiral! Μπραβο!

Συγχαρητηρια Admiral! :D

Σισσυ και σε σενα συγχαρητηρια που τον φροντιζεις και ειναι τοσο ξεχωριστος!

!
το στεμμα [στο photoshop]... Δωρο στον admiral !

Συνημμένα

• sissybird a.webp
    sissybird a.webp
    9,4 KB · Προβολές: 77
  • Like
Αντιδράσεις: Sissy
ευχαριστω βασιλη :D
αλλα... Τετοια δοξα δεν κλεβεται με τιποτα κ απο κανεναν!
ειναι πανεμορφοτατος! ενας κουκλος:Dς
να σου ζησει σισσυ!:D!:D

Τρία ζήτω για το... κοτοπουλάκι! Συγχαρητήρια και σε σένα μαμά Σύσση!
Ευχαριστούμε όλα τα πουλάκια που έλαβαν μέρος, ήταν υπέροχα!

Back