Αναπαραγωγή Κανάρα σε ζευγάρι είναι από χθες φουσκωμένη

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης bady83
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Για μετα την αντιβιωση θα σου ελεγα να του χορηγησης καποια πολυβιταμινα για λιγο διαστημα κ στο νερο του να βαλης επισης ηλεκτρολυτες(Αλμορα)
Μετά απο κάποια αντιβίωση που έχει πιει ένα πουλάκι, κανονικά χρειάζεται να πιει προβιοτικό, για να επανέλθει "στην αρχική της κατάσταση" η χλωρίδα του εντέρου.. Επειδή η αντιβίωση "σκοτώνει τους φιλικούς οργανισμούς όπου υπάρχουν σε αυτό, χρειάζεται λοιπόν κάποιο προβιοτικό όπως το ultra levure που ανάφερα πιο πάνω,το συγκεκριμένο περιέχει σακχαρομύκητες, οι οποίοι αποικίζουν στο έντερο και το αναπληρώνουν για το καλό του πουλιού. :)
 
Μετά απο κάποια αντιβίωση που έχει πιει ένα πουλάκι, κανονικά χρειάζεται να πιει προβιοτικό, για να επανέλθει "

Συμφωνω απολυτα αλλα θα ελεγα κατα την γνωμη μου προβιοτικο αναμιγνενο στην αυγοτροφη κ αλμορα στο νερο.
 
Υπαρχει κατι που προτεινετε για χορηγηση μετα την αντιβιωση.Σημερα σταματαω για μια εβδομαδα και ελπιζω να μην ξαναχρειαστει!
Πλούσια και ισορροπημένη διατροφή.
Βάλε και μερικούς έξτρα σπόρους (Κια Περίλλα κλπ) ίσως κάποια πηγή πρωτεϊνης όπως το αυγό και γιατί όχι λίγο μήλο πιο μετά για τα σάκχαρα που έχει χάσει.
Οι ηλεκτρολύτες (almra) χρειάζονται στις περιπτώσεις αφυδάτωσης και ειδικών οργανικών αναγκών. Στις άλλες περιόδους ο οργανισμός κρατά τις ισορροπίες του με "ίδια μέσα". Τροφοδοτώντας ασκόπως με extra ηλεκτρολύτες τελικά κάνουμε κακό κι όχι καλό μια και αδρανοποιείται ή στην καλύτερη υπολειτουργεί (τεμπελιάζει) ο οργανισμός του πουλιού.
Τίποτε δεν είναι ακίνδυνο και σε όλα απαιτείται φειδώ.
Το δώσε άφοβα.. Να μένει μακρυά από μας.
 
Παιδια δυστυχως η μικρη δεν τα καταφερε.. Ενω εδειχνε οτι παει καλυτερα σημερα το πρωι μας αφησε. Σας ευχαριστω ολους για τις πολυτιμες συμβουλες σας.
 
Παιδια δυστυχως η μικρη δεν τα καταφερε.. Ενω εδειχνε οτι παει καλυτερα σημερα το πρωι μας αφησε. Σας ευχαριστω ολους για τις πολυτιμες συμβουλες σας.
Κρίμα... Να είσαι καλά...
 
Back
Top