Αναπαραγωγή Κανάρα φούσκωνε και έκανε σπασμωδικές κινήσεις

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης giospa
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Καλησπέρα και πάλι. Όπως μου είπατε χώρισα το αρσενικό από το θηλυκό. Ακόμα δεν έχει κάνει αβγό το θηλυκό. Οι κουτσουλιές είναι πολύ πιο στέρεες.
Το ότι ακόμα δεν έχει κάνει αβγό και ο γιατρός το είδε από την Παρασκευή είναι λογικό; Επίσης πριν λίγο την πέτυχα να κάνει κάτι περίεργο... Ενώ πάντα κοιμάται κουλουριασμένη σαν μπαλάκι την πέτυχα να κοιμάται στα δύο πόδια στο πάνω πάνω κλαδί και να γέρνει το κεφάλι μπροστά.
Σε γενικές γραμμές στα μάτια μου δείχνει καλά. Τρώει κανονικά και σπόρους και φρούτα (σήμερα έφαγε αγγουράκι) και κελαιδαει όταν ακούει τον αρσενικό.
 
Ενώ πάντα κοιμάται κουλουριασμένη σαν μπαλάκι την πέτυχα να κοιμάται στα δύο πόδια στο πάνω πάνω κλαδί και να γέρνει το κεφάλι μπροστά.

Συνηθως οταν εχει πολυ ζεστη το κανουν αυτο
 
Ακόμα δεν έχει κάνει αβγό το θηλυκό.
Δεν θα γεννήσει αυγό..
Πουλί που δείχνει άρρωστο δεν υπάρχει περίπτωση σε τόσο μικρό βάθος χρόνου να μπει σε αναπαραγωγική προδιάθεση.

Αν είχε αυγό..
ή θα το είχε γεννήσει το πρώτο εικοσιτετράωρο
ή θα είχε πεθάνει στην προσπάθεια.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Συνηθως οταν εχει πολυ ζεστη το κανουν αυτο
Χτες είχε πολύ ζεστή οπότε εξηγείται αυτό μάλλον.
Η συγκεκριμένη από όταν την πήρα αρνείται κατηγορηματικά να μπει στην μπανιέρα. Ένα 8 την έχω και έχει μπει 2 φορές ενώ τα άλλα ειδικά τώρα με τη ζέστη τρελαίνονται για μπανιέρα...
 
Δεν θα γεννήσει αυγό..
Πουλί που δείχνει άρρωστο δεν υπάρχει περίπτωση σε τόσο μικρό βάθος χρόνου να μπει σε αναπαραγωγική προδιάθεση.
Αν εξαιρέσουμε κάνα 2 μέρες που ήταν κακοδιαθετη και την διάρροια που έκανε σύμφωνα με το γιατρό πλέον στα μάτια μου δείχνει μια χαρά. Κάνει σαν τρελη όπως πάντα. Τη φωλιά να της την βγάλω σωστά;
[automerge]1561565223[/automerge]
Δοκίμασες να της βάλεις μπανιέρα νωρίς το πρωί... ας πούμε κατά τις 8:00?
Τις καθημερινές τους βάζω από εκείνες τις ώρες πριν φύγω για δουλειά. Δεν μπαίνει και πάλι. Τους το αφηνο για κανένα μισάωρο με 40 λεπτά το πολύ και μετά τη βγάζω. Αυτή εκεί μόνο το κεφάλι βάζει κάτι φορές.
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Back
Top