Γενικά Καναρίνι Αρλεκίνος

ianos και τα δυο ειναι αρσενικα, εγγυηση για το ποσο διατηρουν τα στανταρ δεν μπορει να σου δωσει κανενας εκτος τον κριτη! Δεν ξερω αν θα τα ζευγαρωσω (εχω και θηλυκα) γιατι πρωτο λογο εχουν τα τζαπανακια μου, δεν εχω πλεον μεγαλο χωρο και δεν εχω το χρονο να ασχοληθω με κατι καινουριο. Απο την στιγμη που ηρθαν στα χερια μου προς το παρον θα τα κρατησω και βλεπουμε!
Στους αρλεκινουσ ειναι απαρετητη η χρωστικη αλλα τετοια εποχη σε κανενα απο τα καναρινια δεν δινω χρωστικες, στα κοκκινα μου τους δηνω 20 μερες πριν το ζευγαρομα και στα μικρα μεχρι την ολοκληρωση της πτερορροιας!
σε αυτα λογο του μωσαικου στοιχειου ισως να πρεπει να ακολουθησεις οτι και στα μωσαικα!

mgerom σχετικα με το ποτε πρεπει να ξεκινησεις χρωστικη αυτο ειναι σωστο;
σε αυτα λογο του μωσαικου στοιχειου ισως να πρεπει να ακολουθησεις οτι και στα μωσαικα!

εγγυηση για το ποσο διατηρουν τα στανταρ δεν μπορει να σου δωσει κανενας εκτος τον κριτη
Σταμάτη εσύ που το βλέπεις το καπέλο... είναι στρόγγυλό ή τριγωνικό...
Γιατί στους αρλεκίνους το καπέλο είναι αδιαπραγμάτευτα τριγωνικό προς τη μύτη των πουλιών...
Arlequin Crested.webp
Από αυτό που μπορώ να δω από τις φωτογραφίες στα συγκεκριμένα καναρίνια... μάλλον λάθος έχει γίνει.

mgerom σχετικα με το ποτε πρεπει να ξεκινησεις χρωστικη αυτο ειναι σωστο;
Δεν υπάρχει απολύτως κανένα θέμα με την έναρξη της χρωστικής διότι το πρότυπο δεν έχει περιορισμό για την χρώση των κινητηρίων. Το θέμα όμως είναι να μην σου λερώσει πολύ το λευκό και χαθεί η ομορφιά του κοντραστ. Καλόν είναι όμως να ερωτηθεί ο Θανάσης ο Υφαντής που ώς κριτής Ε, κατέχει το θέμα πολύ καλύτερα. :)

Σταμάτη εσύ που το βλέπεις το καπέλο... είναι στρόγγυλό ή τριγωνικό...
κανει κλεισιμο προς το ραμφος αλλα τριγωνο δεν το λες!

κανει κλεισιμο προς το ραμφος αλλα τριγωνο δεν το λες!
Τα πουλιά σου απλά, είναι αρλεκίνοι με κάποια ελαττώματα. Αξίζει τον κόπο να ασχοληθείς διότι μπορεί να δώσουν εκπληκτικής ομορφιάς δείγματα. Σε κάποια χρόνια και μετά απο κάθε κρίση, με τις κάρτες βαθμολογίας και τις πληροφορίες απο τον εκάστοτε κριτή, ίσως αποκτήσεις μια καινούργια αγάπη. 😉

Σε κάποια χρόνια και μετά απο κάθε κρίση, με τις κάρτες βαθμολογίας και τις πληροφορίες απο τον εκάστοτε κριτή, ίσως αποκτήσεις μια καινούργια αγάπη. 😉
Αυτο ακριβως! το προβλημα ειναι οτι τα πουλια ηρθαν στα χερια μου απο λαθος και δεν ξερω τι να αποφασισω!
δεν θελω να φυγω απο το δρομο που ειμαι τωρα και να παω σε κατι αγνωστο και παλι απο την αρχη!

δεν θελω να φυγω απο το δρομο που ειμαι τωρα και να παω σε κατι αγνωστο και παλι απο την αρχη!
Αν τελικά ασχοληθείς θα σου φανεί απόλυτα χρήσιμο το παρακάτω αρχείο...
Μπορείς εσύ και ο καθένας να το κατεβάσει και να το κρατήσει...

Συνημμένα

Αν τελικά ασχοληθείς θα σου φανεί απόλυτα χρήσιμο το συγκεκριμένο αρχείο...
και οχι μονο, μαζευω αρκετα πραγματα και οποτε εχω χρονο διαβαζω ασχετα αν στην πραξη θα ασχοληθω!

Καλησπερα,θα κελαηδαει οπως και τα υπολοιπα καναρινια που δεν εχουν καποια στάνταρ προτυπα οπως τα καναρινια φωνης.

Το θεμα ειναι να βρεις original αρλεκινο και οχι "βαφτισμενο" αρλεκινο.

Back