Ασθένειες Καναρίνι έχει στα πόδια του κάτι σαν σπυράκι

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης panvel
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Κάνει καλή δουλειά το bio-bad. Το βάζω εγώ στο δικό μου καναρίνι.Ως τώρα στα φτερά έχω δει μεγάλη διαφορά και μάλιστα μερικά πουπουλάκια φεύγουν, αλλά και στα πόδια συνδιάζοντας με αλοιφή αρχίζουν να επανέρχονται στην αρχική τους κατάσταση.
 
Υπαρχει ειδικη αλοιφη για την ποδαγρα η οποια ειναι αμεσα αποτελεσματικη!
 
, σε συνδυασμό με ανέβασμα κατα διαστήματα του ποδιού το είχα παρατηρήσει πρίν περίπου 1,5 μήνα΄, το μόνο που μου είχαν πει ήταν ότι δεν έχει τίποτα το ανησυχητικό αλλά μου είχαν προτείνει να σταματήσω την πολύχρωμη πολυβηταμίνη και μου είχαν δώσει προληπτικά μετά από 2η ερώτηση που είχα κάνει ένα σαν φάρμακο σε σκόνη που το έβαζα στο νερό του και το κιτρίνιζε. Μετά από λίγο καιρό σταμάτησε να σηκώνει το πόδι του.
Οι ακαθαρσίες του φαίνονται φυσιολογικές, και το φαγητό του είναι αυτό που αποκαλείται στα πετ σοπ κελαηδίνη και τώρα επειδή γενούσε η θηλυκιά και αυγοτροφή.
Κάτι που θημύθηκα είναι ότι παλιότερα όταν σηκωνε το πόδι του σήκωνε και το αριστερό και το δεξί τώρα σηκώνει και τα δύο αλλά περισσότερο το χτυπημένο
Με βαζεις σε σκεψεις... Και θα ηθελα να πιασεις το καναρινι σου να κοιταξεις την κοιλια του. Δωσε μια εικονα πως ειναι η κοιλια του... Το συκωτι του.
 
Επίσης υπάρχει και tabernil pomada αλοιφή η οποία κάνει την ίδια δουλειά με την epithol,έχει 6 ευρω.
 
Βασικά εν δείτε και παραπάνω ποστ που έχω κάνει θα δείτε ότι κάνω ήδη μια αγωγή με την έπιθολ την κρέμα, όσο για το συκώτι θα το ψάξω αλλά πως πρέπει να είναι ακριβώς;
 
Φιλε το πουλακι σου, κατ"εμε, εχει ποδαγρα[χωρις να ειμαι πτηνιατρος}σε προχωρημενο σταδιο. Κανε οτι σου ειπαν και τα παιδια για αυτο. Μην ξαναβαλεις ομως οινοπνευμα. Τα πουλια οταν το εισπνευσουν,τελειωνουν σε δευτερολεπτα! Κουοκουβαγια μου εφαγε την φτερουγα απο ενα καρδερινοκαναρο και το εβαλα οινοπνευμα, σε δευτερα τελειωσε. Ρωτησα ενα φιλο και μου ειπε οτι οταν οι γονεις του, ηθελαν να πιασουν περιστερια απο τον περιστεριωνα τους,τα εδιναν σιταρι βρεγμενο με οινοπνευμα και σε δευτερολεπτα τελειωναν. Δεν θα επεκταθω στην διαδικασια του γιατι, απλως το αναφερω, να το μαθουν και αλλα μελη του site, που ισως δεν το γνωριζουν. Περαστικα στο πουλακι σου.
 
Μετά από λίγο ψάξιμο που έκανα στο καναρινάκι η κοιλιά του φαίνεται φυσιολογική σύμφωνα και με κάποιες φωτογραφίες που είδα στο ιντερνετ.
Αν όντως είναι προχωρημένο στάδιο είναι λογικό να μην έχει εξαλειφθεί σε 1 βδομάδα; Γιατί έχει ακόμα... Θα βάλω σήμερα ή αύριο και καινούργιες φωτογραφίες.
 
Back
Top