Ασθένειες Καναρίνι δεν μπορεί να ελέγξει τις κινήσεις του κεφαλιού του

Μπράβο, αυτό σημαίνει οτι πάει πολυ καλα. Και εμένα είναι στο πάνω πάνω κλαρί και σήμερα το πρωι κελαηδαγε, οι κουτσουλιές είναι καλές αλλά γύρω τους πάνω στο χαρτί αφήνουν αυτό το αχνό κίτρινο.

Πώς πηγαίνει σήμερα το πουλάκι; Γράψε μας και την τελική έκβαση της θεραπείας και των προσπαθειών σου, που σίγουρα θα είναι η βελτίωση της υγείας του, ευχόμεθα!

Eυχομαι να πανε ολα καλα με το πουλακι, και σε καμια περιπτωση μη διακοψεις την αντιβιωση πριν ολοκληρωθει η αγωγη ακομη κι αν δεις βελτιωση!

φαινεται να ειναι καλυτερα.. Αν και σημερα κοιμοταν παλι στον πατο.. Ετρωγε ομως..
τισ σταγονεσ ειναι δυσκολο να τις δωσω γιατι πρεπει να το πιανω και να τισ δινω στο στομα... Δηλαδη ταλαιπωρια για το πουλι. Γιατι φοβαται..

την παρασκευη θα το ξαναπαω στο γιατρο να δει αν καλυτερευει πραγματι.

Εμένα τελείωσε την αγωγή με την αντιβίωση και σήμερα έκανε και μπάνιο (εννοείται μέσα στο σπίτι). Οι κουτσουλιες του ήταν καθαρές σε οτι αφορά το χρώμα. Είναι ευδιάθετο και τρώει όλα τα σφραγισμένα προιοντα(γνωστές μάρκες). Τώρα περιμένω της ομνι βιτ μιας και εδω δεν τις έχουν.

Στειλε μου τη διευθυνση σου να σου στειλω εγω αυριο με courier omni vit orlux. αλλιως μπορει ςν αβαλεις και πολυβιταμινες total tabrnil

Κατερινα ευχαριστώ αλλά έχω παραγγείλει το Σάββατο που μας πέρασε απο τον kiklos οπότε δεν θα αργήσουν να έρθουν.

γέρασα και πρώτη φορά ακούω κτηνίατρο να χορηγεί AMOXIL σε πουλακι. Τι δοσολογία σου είπε να το δίνεις;

Back