Γενικά Καναρίνι δεν τραγουδάει

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης aris2dan
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
τελικα τα πηγα στον γιατρο και τα τεσσερα. Ειχαν ακαρεα. Ειναι παρασητα και χτυπανε οπου θελουν.στην τραχεια, κατω απο τα φτερα, στο φτερωμα, στα ποδια.
γενιουνται με αυτα και αναλογα με το πουλι μπορει να εκδυλωθει ή οχι.
θελουν οποσδηποτε θεραπεια.
βλεποντας και κανοντας.
 
ENTATIKH AMESH θεραπεία για να σωθούν. Όχι ημίμετρα ή παραμέληση. Διάβασε το άρθρο παραπάνω και στο φορουμ υπάρχει συζήτηση για το πουλμοσάν κ΄την καταληλότητά του

Περαστικά
 
τους εβαλε ενα φαρμακο εκεινη την ωρα πισω απο το κεφαλι τους και μου εδωσε και ενα αλλο για 5 μερες.10ml σε 100ml. Δεν θυμαμαι πως λεγεται. Εχω την συνταγη στο αυτοκινητο/το ιδιο παιρνουν και οι ανθρωποι.
 
Για δώσε μας περισσότερες λεπτομέρειες 10 ml φάρμακο σε 100 ml νερό περίεργο μου φαίνεται τι φάρμακο είναι;

Φιλικά Νίκος
 
το χαρτι το εχω στο αυτοκινητο. Αντιβιωση ειπε οτι ειναι. Θα σας πω αυριο
 
Καλά δεν έχω ακούσει και κάποιον να πήγε σε κτηνίατρο
και να του έδωσε κάτι άλλο απο Vibramicyn.
Τί διάολο,έχουν κάνει προμήθειες όλοι απο αυτό;
Αν και όταν, έχεις νεότερα για την υγεία του πουλιού, γράψε πάλι
στο ίδιο thread για να δούμε πως πήγε!
 
Baytril εβαζα στην θυληκια οταν ηταν η κοιλια την μαυρη. Την ειχε κολησει απο την καρδερινα οταν ζευγαρωσαν. Ειχε ειδη να χανει το φτερωμα της. Ο πτηνιατρος μου ειπε οτι το πτερωμα ειναι απο τα ακαρεα, λογικα με την Baytril θα πρεπει να ειχε σταματησει η πτεροροια και να ηταν μια χαρα. Μηπως τελικα το καθε ενα ειναι για ξεχωριστη ασθενια.
παντως η Baytril ειναι παρα πολυ καλη. Αντε να δουμε και για την αλλη
 
Αν διαβασεις τα σχετικα θεματα με τα ΑΚΑΡΕΑ ΤΗΣ ΤΡΑΧΕΙΑΣ και τα φαρμακα θα βρεις και τον τροπο χορηγησης τους.
 
εκεινη την ωρα ο γιατρος τους εβαλε στον λαιμο (κατι) και μου εδωσε μονο την Vibramycin για 5 μερες. Δεν μου ειπε τιποτα αλλο.
 
Το λιγοτερο που πρεπει να κανεις ειναι να ξαναπας μετα τις 5 μερες και να του ζητησεις να ειναι πιο κατατοπιστικος, εννοειτε οτι θα ξαναδει και τα πουλια.
 
Άκου το λοιπόν να δεις τι συμβαίνει μάλλον ο γιατρός έβαλε Pulmosan για τα ακάρεα και σου έδωσε την αντιβίωση για να βελτιώσει την αναπνευστική λειτουργία, πρέπει επίσης να σου είπε ότι πρέπει να χορηγηθεί ξανά το Pulmosan.
 
Back
Top