Ασθένειες Καναρίνι κάνει βραχνό ήχο

@Marina Manika Μαρίνα μου ελπίζω να αλλάξει η κατάσταση προς το καλύτερο εννοείται. Κ γω βρε παιδιά, που έχω τον Σοφοκλή εσωτερικά στην κρεβατοκάμαρα μου, βάζω αιρ κοντισιον. Αλλά φροντίζω να μην τον χτυπάει. Αν δεν βάλω, η θερμοκρασία χτυπάει 31 το μίνιμουμ! Εγώ μπορώ να είμαι με αγκαλιά τον ανεμιστήρα, ο Σοφοκλής όμως με 31+ τον νοιωθω να ενοχλείται. Περισσότερο βάζω το αιρ κοντισιον για εκείνον παρά για μένα. Όμως δεν το χαμηλώνω από τους 28 ή ακόμα κ 29 βαθμούς. Σίγουρα σημαντικό είναι κ ο βαθμός υγρασίας. Αλλά ...
 
@MARY58 Αυτό ακριβώς κάνω κι εγώ προσπαθώ όσο γίνεται να μην τα χτυπάει το κλιματιστικό! Τώρα είμαστε στο εξοχικό μας σε ένα ορεινό χωριό των Γρεβενών με τις κατάλληλες θερμοκρασίες και έχουν γίνει τα καημένα αλλά πουλάκια!! Το έχουνε ευχαριστηθεί το κλίμα εδώ.
 
@Marina Manika πολύ ωραίο αυτό. Να περάσετε όμορφα. Αλλά να ξέρεις, η διαφορά θερμοκρασίας δεν τους κάνει καλό. Μια σταθερή θερμοκρασία είναι το σωστό κ ιδανικά για εμάς που τα έχουμε μέσα με κλιματισμό, ένας υγραντήρας. Προσωπικά μιλώντας με σώζει η υγρασία που έχουμε λόγω ότι δεν είναι μακριά η θάλασσα, αλλά χωρίς μετρητή μιλάω με υποθέσεις. Είναι χρήσιμο να διαβάσεις αυτό Μαρίνα που είναι σχετικό.

 
Back
Top