Ασθένειες Καναρίνι με φουσκωμένη αμάρα

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης lina
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

lina

PB Member
Εγγραφή
2 Ιαν 2016
Μηνύματα
526
Πόλη
Ιωάννινα
Καλησπέρα παιδιά αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει έχω ένα καναρινακι θυληκο είναι 7 ετών κ η αμαρα του είναι φουσκωμένη και λιγο λερωμενη .του είχα δώσει λίγες μέρες baycox ,έδειχνε καλύτερα αλλά από προχθές το απόγευμα χειροτέρεψε έστειλα δείγμα στη Κομοτηνή και μου είπαν να του ξαναδωσω μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα, αλλά δεν μου φαίνεται ότι θα αντέξει.
 
@Stavros Δεν ξερω αλλά δεν νομίζω να είναι κάτι τέτοιο. Εντωμεταξύ ακούγετε κ ανάσα του λες κ έχει βρογχιτιδα.
 
Αυτές οι φωτογραφίες είναι από χθες
 

Συνημμένα

  • Messenger_creation_a73d6593-53f9-4fd8-8d67-a1767ea24d01.webp
    Messenger_creation_a73d6593-53f9-4fd8-8d67-a1767ea24d01.webp
    77,6 KB · Προβολές: 30
  • Messenger_creation_f272e584-7fb2-42c1-81d8-856531127b15.webp
    Messenger_creation_f272e584-7fb2-42c1-81d8-856531127b15.webp
    91,6 KB · Προβολές: 30
@lina στην θέση σου θα της έδινα υγρό ασβέστιο για τον φόβο της δυστοκίας.
Είχες αναφέρει την πτηνιατρο Βασιλική Ευάγγελου στην περιοχή σου. Αν έμεινες ευχαριστημένη, θα την πήγαινα να την δει.
 
@lina , πώς είναι το πουλί; Φαίνεται ζωηρότερο;
Τι ασβέστιο της έδωσες; Αν δεν της έδωσες υγρό ασβέστιο, θα σου πρότεινα να αγοράσεις άμεσα και να της δώσεις μία σταγόνα στο στόμα, κι έπειτα να βάλεις το πουλί σε όσο το δυνατό μεγαλύτερη ζέστη, έστω χρησιμοποιώντας και μια λάμπα πυρακτώσεως. (εννοείται ότι ανάμεσα στη λάμπα και στο κλουβί θα βάλεις θερμόμετρο και δεν θα αφήσεις, κανονίζοντας την απόσταση της λάμπας - κλουβιού, τη θερμοκρασία να ανέβει άνω των 38 βαθμών). Μάλιστα είναι καλύτερα τη λάμπα να τη βάλεις κοντά στο ένα πλαϊνό του κλουβιού, ώστε αν το πουλάκι δυσφορήσει από την πολλή ζέστη, να μπορεί μόνο του να μετακινηθεί στο άλλο πλαϊνό, στη μεγαλύτερη δλδ δυνατή απόσταση.
 
@ianos μόλις πήρα τις απαντήσεις από το εργαστήριο e.coli.του έχω δώσει και ασβέστιο και almora στο στόμα κ είναι λίγο πιο ζωηρό. Ελπίζω να το προλάβω το καημενουλη μου
 
@lina , να υποθέσω ότι σου έδωσαν κάποιο αντιβιοτικό σχήμα.... στη θέση σου θα ρωτούσα επίσης πότε και αν θα ήταν χρήσιμο να στείλω επαναληπτικό δείγμα.
Αν θέλεις, ενημέρωσέ μας για τη συνέχεια
 
Αυτές οι φωτογραφίες είναι από χθες

Αγγλικη και ελληνικη(google) μεταφραση του αρθρου απο τα ισπανικα. Δυστυχως δεν προλαβα να το κανω στο 10 λεπτο
 

Συνημμένα

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
@ianos του δίνω aviomicyn ,χθες έδειχνε καλύτερα σήμερα το πρωί ξανά κάθεται κάπως φουσκωμένο. Δεν βρήκα λάμπα θέρμανσης κ το έχω τυλιγμένο με ηλεκτρική κουβέρτα
 
Παιδιά καλημέρα να σας ενημερώσω ότι το μικρούλι μου είναι καλά ,τώρα παίρνουμε προβιοτικα και βιταμίνες και μετά συνεχίζουμε με Flagyl.
 
Καλησπέρα φίλοι μου .πέρασε σχεδόν ένας μήνας από όταν αρχίσαμε να έχουμε προβλήματα, κάναμε όλες τις θεραπείες κ ναι μεν είμαστε καλύτερα αλλά όχι ότι μάς πέρασε κ τελείος. Έχει όρεξη τρώει παίζει κιόλας αλλά είναι στιγμές που κάθεται φουσκωμένο και η αμαρα της είναι φουσκωμένη προς τα έξω δεν είναι βέβαια τόσο ερεθισμένη όπως ήταν στην αρχή αλλά φοβάμαι. Τώρα θέλω την γνώμη σας είναι να στείλω ξανά δείγμα στην Κομοτηνή η να κλείσω ραντεβού με την Patricia Grey από την άλλη διαβάζω ότι πολλα περιστατικά τα βλέπει συνεργάτης. Εδώ στην Κόρινθο δεν κατάφερα να βρω κάποιον να ξέρει από πουλάκια..Αν θέλετε πείτε μου τη γνώμη σας. Σας ευχαριστώ κ συγνώμη για το σεντόνι
 
  • Like
Αντιδράσεις: MARY58
Εδώ στην Κόρινθο δεν κατάφερα να βρω κάποιον να ξέρει από πουλάκια..Αν θέλετε πείτε μου τη γνώμη σας.
Θα έλεγα ότι αν είναι να έρθεις από Κόρινθο, να επισκεφτείς την κ. Δουκάκη που βρίσκεται στον Πειραιά. Θεωρείται αξιόπιστη από αρκετά μέλη του φόρουμ.
 
@ianos καλημέρα πήγαμε τελικά χθες στην κ Δουκάκη πολυ καλή πραγματικά το εξέτασε με πολύ προσοχή, το μικρούλι μου έκανε μύκητες από τα φάρμακα μας έδωσε nystamysyn για 28 ημέρες και μετά θα ξαναστείλω δείγμα.Σε ευχαριστώ που μου την συνέστησες .
 
@lina Εύα αν θέλεις μπορείς να γράψεις δύο λόγια για την εμπειρία σου εδώ.
@lina , ναι πραγματικά θα ήταν πολύ χρήσιμο για το μέλλον να μας έγραφες τις εντυπώσεις σου από τη γιατρό.
Εύχομαι καλή ανάρρωση!!! (οι μέλισσες τι κάνουν;😀)
 
@lina καταρχας περαστικα στο πουλακι.. Αν ενδιαφερεσαι,για λαμπα θερμανσης και καταλληλα παρελκομενα σε λογικη τιμη δες στο kotes.gr-ξερω το φυσικο καταστημα εδω Θεσσαλονικη χαριλαου. πολυ βολικες ειναι οι μαυρες κεραμικες λαμπες που δεν βγαζουν ανεπιθυμητο φως. στο site πανω δεξια στα περισσοτερα γενικος εξοπλισμος δες τις
 
Back
Top