Ας τα πάρουμε πάλι απο την αρχή. Το Σάββατο ήταν μια χαρά το καναρίνι. Την Κυριακή το καναρίνι άρχισε να χάνει την ισορροπία του και να πέφτει στο πάτο του κλουβιού(αυτό μπορεί να μη λεει και τπτ,το ξέρω). Την Κυριακή το βράδυ το έπιασα στα χέρια και υποπτεύτηκα οτι πρόκειται για σπυρι. Όταν λέω σπυρί δεν εννωω το φυσικό του λίπος, αλλά πάνω από το λίπος πυον. Για να δώσω να καταλάβεις πάνω στο σπυρί του λίπους πετάει ένα κίτρινο(πυον). Τη δευτέρα το πήγα στο κτηνίατρο(δεν ήθελα να επέμβω και δεν πρέπει να κάνουμε του κεφαλιού μας). Η κτηνίατρος το πήρε στα χέρια και μου είπε οτι είναι ερεθισμένο και έχει ένα πυον.Ακριβώς αυτές ήταν οι κουβέντες της. Μου έγραψε μια αντιβίωση με την δικιά της δοσολογία η οποια οπως είδα συμπίπτει και με αυτη που λέει στο πίσω μέρος η αντιβίωση. Πήγα και την αγόρασα και την χορήγησα την Δευτέρα το μεσημέρι. Το πουλί παρολαυτα δεν είχε δυνάμεις να πετάξει να παει να πιεί. Τι να κάνω; Πήρα μια άλλη ποτίστρα και του έβαλα αντιβίωση να την πίνει απο κει που ήταν(αφου δεν ανέβαινε) και μια ταιστρα. Πήγαινε έτρωγε,έπινε, κοιμόταν. Την Τρίτη παρουσίασε μια βελτίωση, αρχιζε και ανέβαινε αλλά έχανε την ισορροπία του και κατέβαινε στο πάτο. Το ίδιο και την Τετάρτη,το έβλεπα ανέβαινε αλλά μετά πάλι κάτω. Σήμερα Πέμπτη πήγα σε αυτον που πήρα την αντιβίωση και του εξήγησα. Μου είπε και αυτος όπως και άλλη οτι οι βιταμίνες κίτρινες κόκκινες πράσινες που του δίνεις δεν είναι βιταμίνες, είναι ελεηνές. Έτσι μου συνέστησε πολυβιταμίνες σε μορφή σταγόνων(εταιρίας) και τροφή με βιταμίνες-σπόρο-μέλι(εταιρίας). Μου είπε οτι πρέπει να τα πάρει αυτά γιατι η αντιβίωση το κάνει αδύναμο. Παίρνω την κτηνίατρο 12 το μεσημέρι και την ενημερώνω(κανονικά ήταν την παρασκευή να την ενημερώσω). Της λέω οτι βελτίωση δεν είδα και μου είπε οτι θα συνεχίσω την αντιβίωση μέχρι την άλλη παρασκευή. Το καναρίνι έπινε και απο τις δυο ποτίστρες και απο την αντιβίωση και απο το πολυβιταμινουχο. Το μεσημερι έβαλα το μίγμα όπως λέει το άρθρο.Από κει και ύστερα το καναρίνι ανέκτησε δυνάμεις και ανέβαινε στις κάτω κλάρες με άνεση(δεν έχανε την ισορροπία του),ήταν σταθερό, δεν παραπάταγε για να πέσει κάτω. Επίσης χάθηκε και το τρέμουλο που είχε. Μερικές φορές πήγαινε στο πάτο και καθόταν,όπως και τώρα που κοιμαται.