Ασθένειες Καναρα με μαδημενη ουρα

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Ekt
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Ekt

PB Member
Εγγραφή
17 Μαρ 2014
Μηνύματα
1.795
Πόλη
Αθήνα
Γυρνωντας απ τις διακοπες, βρηκα την καναρα μου με μονο ενα φτερο ουρας, κι αυτο σαν μισοφαγωμενο! Δεν ξερω πως προκληθηκε, οταν εφυγα ειχε ολα τα φτερα της. Σκεφτηκα οτι μπορει να της επεσαν απ την πτεροροια, αλλα η ουρα της φαινεται σαν "φαγωμενη"! Σημερα δεν εχει κανενα φτερο στην ουρα της.. Διπλα στο κλουβι της ηταν το κλουβι ενος αρσενικου, σε αποσταση που θα μπορουσε να της τραβηξει αυτος τα φτερα.. Δεν το νομιζω ομως λογω του οτι το συγκεκριμενο πουλακι ειναι πολυ ηρεμο, η θηλυκια ηταν αυτη που παντα μαδουσε τις ουρες των αρσενικων 😛 Απο τι μπορει να προκληθηκε και τι να κανω; Εχω ενα φαρμακο για την πτεροφαγια, να χρησιμοποιησω αυτο;
 
Όχι, γιατί μπορεί να έπεσαν τα φτερα της απο κατι αλλο
 
  • Like
Αντιδράσεις: Ekt
Δες αν τρωει την ουρα της και αν ναι χρησιμοποιεισετω
 
  • Like
Αντιδράσεις: Ekt
Τωρα δεν εχει ουρα, τωρα τι φτερα να φαει 😛
Ευχαριστω παντως, οντως δεν πρεπει να βιαστω να της δωσω φαρμακο. Γινεται ομως ενα πουλι να μαδαει μονο την ουρα του; Οταν εχουν πτεροφαγια δεν μαδανε τα παντα; (φτερουγες ουρα κλπ)
 
Μπορει να εφαγε μονη της την ουρα γιατι της ειχες λείψει
 
  • Like
Αντιδράσεις: Ekt
Ειρήνη αύριο το πρωί βάλε μια μπανιέρα με νερό... αν θες ακολούθησε και τις σωστές παροτρύνσεις για μηλόξυδο... ετοίμασε τη φωτογραφική... και στείλε και σε μας να δούμε τη χαρά της απόλαυσης που θα υπάρξει! Τα δικά μου πάντως το χαίρονται.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Ekt
Back
Top