Αμέ... Δηλ όταν είναι μικρά πάντα αλλάζουν όλο το εξωτερικό στρώμα"απο το ράμφος τους...Τι ιστό αλλάζουν Εύα; Μπορείς να γίνεις αναλυτική τι θέλεις να πεις;
Αμέ... Δηλ όταν είναι μικρά πάντα αλλάζουν όλο το εξωτερικό στρώμα"απο το ράμφος τους...Τι ιστό αλλάζουν Εύα; Μπορείς να γίνεις αναλυτική τι θέλεις να πεις;
Από βρέφη προς την ενηλικίωση αλλάζει το χρώμα, δεν ξεφλουδίζει το ράμφος. Όταν το ράμφος ξεφλουδίζει είναι πάντα σύμπτωμα τουλάχιστον διατροφικής ανεπάρκειας.Αμέ... Δηλ όταν είναι μικρά πάντα αλλάζουν όλο το εξωτερικό στρώμα"απο το ράμφος τους...
Σίγουρα, λέει όμως Ανέστη πως κάτι βλέπει στο κάτω ράμφος που δεν φαίνεται στην φωτογραφία.Εγώ βλέπω μόνο κολλημένα τα μικρά φτερά του προσώπου από το νερό σε ένα υγιές ράμφος.
Κοίτα, δεν μας ζαλίζεις καθόλου. Πραγματικά θα θέλαμε (προσωπικά θα με ενδιέφερε πάρα πολύ) να δω την πορεία και την αίσια κατάληξη του ζητήματος που σε απασχολεί. Οπότε, αν έχεις την καλοσύνη, γράψε μας στην πορεία πως τα πάει, ότι αποκαταστάθηκε, βάλε και μια φωτό όταν το όλο ζήτημα ευοδώσει.να μην σας ζαλιζω αλλο...
Ξέρεις μου πέρασε μια ιδέα από το μυαλό αλλά σκεφτόμουν αν βλέποντας άλλα πουλιά μαδιέται, θα ήταν καλή ιδέα να της πάρεις συντροφιά; Δεν είμαι σίγουρη. Είναι μια περίεργη συμπεριφορά που δεν έχω εμπειρία, ούτε καν έχω διαβάσει κάτι.μηπως θελει να ζευγαρωσει;
Δεν μπορούσε ο ίδιος;Δεν το εξετασε απλα με εβαλε να το πιασω
Δεν ξέρω να την συγκρίνω με την epithol. Τώρα βάλε την και βλέπουμε.pomada Tabernil να της βαζω
Παίρνεις ένα μικρό πανάκι, πετσετάκι κτλ. Τυλίγεις προσεκτικά να διπλώσουν σωστά τα φτερά πτήσης και κρατάς το κεφάλι δεξιά-αριστερά ακούνητο. Της δίνεις μια καθαρή μπατονέτα αυτιών να απασχολεί το ράμφος της και κάνεις την δουλειά σου.Ξεκινησα εχθες να της βαλω αλλα δυσκολευτηκα αρκετα.. Δεν μπορουσα να της ακινητοποιησω το κεφαλακι γιατι προσπαθουσε να με δαγκωσει
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας