Αναπαραγωγή Καναρα φτιαχνει φωλια κάθε μέρα και μετά τη χαλάει

Μεσολογγι

PB Member
Εγγραφή
30 Οκτ 2008
Μηνύματα
108
Πόλη
Μεσολόγγι
Η καναρα μου εχει πυρωσει και νομιζω πως ειναι και εγγυος. Καθε μερα φταιχνει τι φωλια και μολις παω να αλλαξω νερο στα πουλια αυτη τη χαλαει.Αυτο γινεται καθε μερα.
 
νικο τα καναρινια δεν μενουν εγκυος, δεν ειναι θηλαστικα! Λοιπον καλυψε την φωλια γυρω γυρω να μην ενοχλειται και προσπαθησε οταν πας κοντα στο κλουβι της να εισαι διακριτικος και γρηγορος.
 
φιλε νικο δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο μου εκανες αρνητικη αξιολογηση στην πιο πανω απαντηση που σου εδωσα. Πρεπει να μαθεις να δεχεσαι ολες τις αποψεις ακομη και αυτες που θεωρεις λαθος και οταν σε διορθωνουν και σου λενε καποια πραγματα οπως π.χ οτι τα καναρινια δεν μενουν εγκυος να λες ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και οχι να κανεις αρνητικη αξιολογηση.
κανενας δεν γεννηθηκε ξερολας ολοι μαθαμε σιγα σιγα και αν θελεις και εσυ να μαθεις τοτε ανοιξε τα ματια και τα αυτια σου σε αυτους που ξερουν κατι παραπανω.
 
Το forum σας δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνείτε με τα υπόλοιπα Μέλη μέσω προσωπικού μηνύματος (PM) ή μέσω των Μηνυμάτων Επισκεπτών στις Σελίδες των Προφίλ, οπότε παρακαλείστε να μη δημοσιεύετε μηνύματα που μετατρέπουν ένα Θέμα σε προσωπική συζήτηση με κάποιο άλλο Μέλος.
 
τζωρτζινα συγνωμη!
νικο δεν πειραζει που εκανες λαθος... Ανθρωποι ειμαστε.
τι εγινε τελικα σημερα με την καναρα σου;
 
Σκεπασα το κλουβι με πια πετσετα και ειδη η καναρα εφτιαξε τη φωλια και καθετε μεσα. Πειραζει που διπλα εχω τα παπαγαλακια και κανουν θορυβο; Κανουν διαφορες φωνες απο σπουργιτια, καρδερινες και δυνατα.
 
Η καναρα εχει φτιαξει τη φωλια χωρις να τη χαλασει δυο μερες. Μπορω να τους αλλαξω θεση λογω ζεστις; Τα εχω στο μπαλκονι σε μια γωνια σκεπασμενα και σκεφτομαι να τα παω στο υπογειο. Εκει εχει παρα πολυ δροσια το καλοκαιρι λες και εχει ερκοντισιον τι λετε;Θα ειναι πιο ησυχα εκει μεσα αλλα δεν θα τα βλεπει πολυ ηλιος. Επισης το υπογειο ειναι τεραστιο θα ειναι πολυ ανετα.
 
Συνηθως οταν εχουν αυγα οι καναρες και εχουν ξεκινησει το κλωσημα δεν της αρεσουν οι μετακινησεις,τα παρατανε. Επρεπε να το σκεφτοσουν νωριτερα πριν αρχισει το φτιαξιμο της φωλιας. Τωρα αν εχει πολλη ζεστη εκει που βρισκεται μπορεις την πετσετα που εχεις πανω στο κλουβι να την κρατας βρεγμενη για να την δροσιζει η υγρασια που θα βγαζει.
 
Παιδια εγω τα εβαλα στο υπογειο και ειναι μια χαρα απο οτι ειδα. Ειιναι δροσερα εκει και δεν τα ενοχλει κανενας. Και καυσωνα να εχει εκει μεσα θα ειναι τελεια.Φιλε Αρη δεν εκανε ακομα αυγα απλως εφτιαξε τη φωλια και ταιζονται με το αρσινικο. Τους βαζω μηλο καθημερινα και αλλο νερο.
 
Ο. Κ Νικο τα προλαβες αφου δεν εχει αυγα θα προσαρμοστει. Καλη επιτυχια
 
Back
Top