Αναπαραγωγή Η καναρα φτιαχνει τη φωλια και την ξαναχαλαει

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης kyriako
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
καλα σουπε καλη επιτυχια ο φαμπιο προσεχε.. Το οτι ταδες να βατευονται δεν ειναι σιγουρο 100 τις εκατο οτι θα δεις μικρα αλλα ειναι πολυ πιθανο διοτι μπορει να μην πετυχε το ζευγαρωμα.. Εμενα τα δικα μου τα δα να ζευγαρωνουν και στην πρωτη γεννα βγηκαν ασπορα και η δευτερη μου βγαλε μικρουλια.. Οσο γεννανε και κλοσανε δεν βατευονται οποτε ειναι φυσιολογικο

κανουν αυγο καθε μερα..λογικα θα δεις και πεμπτο και ισως σπανιο βεβαια και εκτο.. Εμενα μια μουχει κανει 3 και τα 2 ταχει πεταξει απεξω οπως εχω ξαναναφερει☹.. Εσυ εισαι τυχερος

ολα πηγενουν καλα η καναρα κλωσαει και ο καναρος την ταιζει κανονηκα μακαρι να εχουμε απογονους

σημερα εκανε το τριτο. Απο την μερα που εκανε αυγο δεν τα εχω δει να βατευονται ειναι φυσιολογικο;[/QUOTE/]

Από τη μικρή μου εμπείρία δια τις παρατήρησης και από όσα σχετικά έχω διαβάσει νομίζω οτί τις πρώτες πρωινές ώρες υπάρχει έντονη δραστηριότητα ζευγαρώματος.

σημερα εκανα ωοσκοπηση το ενα ειναι σιγουρα ενσπορο τα υπολοιπα 3 δεν ειναι μαλων χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος

ξανα εκανα ωοσκοπηση σημερα το ενα ειναι 100% ενσπορο, δυο ασπορα και για το τελευταιο ειμαι 50-50

ok αφαιρεσε τα 2 ασπορα και τα αλλα 2 αφησε τα.σε 3 μερες κοιταξε παλι εκοινο που δεν εισαι σιγουρος.

Προσοχη γιατι δεν γινεται να κανουμε ωοσκοπηση καθε λιγο και λιγακι:bad
Ειδες ενα που εισαι σιγουρος οτι εχει σπορο!Ωραια αστα κι οταν βγει το/τα πουλακι/α μετα πετας οτι αυγο εχει απομεινει!
Σταματα να αγχωνεσαι γιατι αγχωνεις και στρεσσαρεις και τα πουλια 😉
Μην τα κοιτας καθε λιγο και λιγακι...

νικη αν κανουμε ωοσκοπηση 2 φορες δεν ειναι λογος στρεσαρισματος και καλο για διαφορους λογους ειναι η καναρα να μην κλωσσαει ασπορα αυγα εφοσον ειμαστε σιγουροι. Αυτο το στρες που εχει ο φιλος ειναι το στρες που ειχαμε ολοι οταν πρωτοζευγαρωσαμε καναρινια, στρες που μετατρεπεται σε χαρα οταν δουμε τους πρωτους μας μπομπιρες... Μην του το στερεις! Με την καλη εννοια το λεω νικη μου. Αν και σιγουρα το ανχος δεν κανει καλο!

ναι αλλα να κανει "συνεχεια" οωσκοπιση... Αν και μεθαυριο δεν ειναι σιγουρος;να του πουμε παλι ξανακανε για να σιγουρευτεις;ας ερθουν ολα μονα τους.. Αφου ετσι καιλλιως ενα εχει πουλι αν μακαρι βγει ο νεοσος θα το κλωσαει απλα μαζι του θαχει και 2 αυγα.. Κουραζεται περισσοτερο;την ταλαιπορουμε περισσοτερο;δεν νομιζω

νικη αν κανουμε ωοσκοπηση 2 φορες δεν ειναι λογος στρεσαρισματος και καλο για διαφορους λογους ειναι η καναρα να μην κλωσσαει ασπορα αυγα εφοσον ειμαστε σιγουροι. Αυτο το στρες που εχει ο φιλος ειναι το στρες που ειχαμε ολοι οταν πρωτοζευγαρωσαμε καναρινια, στρες που μετατρεπεται σε χαρα οταν δουμε τους πρωτους μας μπομπιρες... Μην του το στερεις! Με την καλη εννοια το λεω νικη μου. Αν και σιγουρα το ανχος δεν κανει καλο!

Συμφωνω μαζι σου για την αγωνια, αλλα κι εγω πρωτη φορα εκανα ωοσκοπηση και ανακαλυψα οτι ειναι πανευκολο 😉
Πρωτα ομως μελετησα καλα καλα ολες τις πληροφοριες που μας παρεχει το σαιτ και μετα προχωρησα στην ωοσκοπηση..
Να πω οτι δεν ειναι ενημερωτικο ναι ενταξει ρωτα τα παντα.. Αλλα μεχρι και φωτογραφιες εχει. 🙂

Back