Ασθένειες Καναρινάκια άρχισαν να χάνουν φτερά μέχρι που έμειναν με το δέρμα

Επισης παιδια θα ηθελα να ρωτησω κατα ποσο θα επηρεασει σ ενα πουλακι 3 μηνων και, γεννημενο η αλλαγη περιβαλλοντος... Το χαρισα σ ενα παιδι μ αλλο κλουβακι.. Πιστευεται οτι θα του δημιουργησω καποιο σοκ μ αυτη την αποτομη αλλαγη!
 
Για το πουλάκι που επέζησε :
Έχεις παρατηρήσει αν ταιζεται απο τον πατερα του; Έχεις μέσα στο κλουβί μαλακούς σπόρους όπως περιλα, κία, καμελίνα, κανναβούρι και αυγό ή αυγοτροφη; Θα ειναι πιο εύκολο στην αρχή για αυτό, να τρέφεται με μαλακές τροφές.
Για το πουλάκι των 3 μηνών: όχι, δεν υπαρχει πρόβλημα που το χάρισες, αρκεί φυσικά να φροντίζεται. Ναι, καθε αλλαγή στα καναρίνια μπορεί να δημιουργήσει θέματα προσαρμογής, τα οποία όμως συνήθως ξεπερνιούνται σε μια - δυο μερες.
 
Kαλημέρα, όπως είπαν και στην παρέα, θα πρότεινα και εγώ να μπεί χώρισμα στην ζευγαρώστρα. Το μωράκι να μπεί στην μία μεριά μόνο του και στην άλλη μεριά να μπουν οι γονείς, για να μπορούν να το ταίζουν μέσα από το κάγκελο. Στην μεριά του μικρού καλό είναι να μπαίνουν και μαλακές τροφές όπως αυγό, αυγοτροφή και τροφή για να ξεκινήσει να τρώει από μερα σε μέρα μόνο του! Ο μικρός μας φίλος είναι μόνος του ή έχει μπει με τον μπαμπά του; Επειδή ήδη είναι ταλαιπωρημένο ο μικρός μας θέλει προσοχή που είναι με τον μπάμπά του! Θα περιμένουμε νέα σας... Να πάνε όλα καλά!
 
Back
Top