Γενικά Καναρινι χωρις ματια

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Ariadnh
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Αααχχχ βρε Αριάδνη μου λυπάμαι πολύ! ☹

Κοίταξες την κοιλίτσα του; Μήπως ήταν άρρωστο; Το άλλο που μπορώ να σκεφτώ είναι μήπως το κλουβί εσωτερικά είχε καμιά βίδα κάτι αιχμηρό και χτύπησε εκεί; Αλλά και πάλι και τα δύο μάτια... Τι να έγινε; Πάντως και εγώ αποκλείω το ενδεχόμενο να το έκαναν τα υπόλοιπα καναρίνια.. Ακόμα και αφού πέθανε..
 
Η κοιλια του μια χαρα ηταν.. Δεν εδειξε ποτε πως ηταν αρρωστο.. Απλα θυμαμαι οταν ενα καναρινι μου περνουσε δυσκολη πτεροροια και υπηρχε αιμα.. Μου ειχε πει καποιος (εδω στο φορουμ) πως τα καναρινια ισως αρχισουν και τον τσιμπανε εκει που υπαρχει το αιμα.. Αν κτυπησε αυτο και ειχε αιμα πιθανον τα υπολοιπα να τον τσιμπησαν..
 
Υπαρχει περιπτωση να πεθανε απο πχ αρρωστια και τα αλλα καναρινια να το τσιμπουσαν ενω ηταν νεκρο;
Σε αυτή την περίπτωση δεν θα υπήρχαν αίματα.
 
Θα συμφωνήσω με τον Γιάννη ψάξε καλά στο κλουβί, στο κομμάτι του κόντρα πλακέ που είναι στην πίσω και στην επάνω πλευρά μήπως υπάρχει κάποιο άνοιγμα έστω και μικρό ώστε να χώρεσε μικρό ποντίκι;
 
το εχω παθει και γω με καναρινια και κυριως με παπαγαλακια να τσιμπιουνται στα ματια. Οσες φορες μου συνεβη ηταν σε αναπαραγωγικη περιοδο ομως.στα καναρινια μου τσιμπιουνταν 2 θυληκιες. Θεωρω πολυ πιθανο καποια αλλη θυλικια να στην σκοτωσε.σιγουρα ομως υπηρχε απο μερες η μεταξυ τους κοντρα.
 
Back
Top