Φροντίδα Κανουν για κοκατιλ οι εξωτερικες ταιστρες που εχει το κλουβι;

ΜΙΧΟΣ

PB New Member
Εγγραφή
4 Οκτ 2009
Μηνύματα
5
Πόλη
Αθήνα
καλησπερα! Πριω 2 μερεσ βρικα νεκρα τα 2 λοβ μπερντσ που ειχα!☹δεν μπορουσα στην ιδεα ποσ θα γυριζα σπιτι και το κλουβι θα ιταν αδειο! Πειρα λοιπον ενα κοκατιλ λουνο αν δεν κανο λαθος! Και εκτοσ απο την γενικη βοηθεια σας θελο να μου πειτε αν κανουν οι εξωτερικες ταιστρες που εχει το κλουβι! Δεω το βλεπω να τρωει☹.σας ευχαρηστω πολυ!
 
ΜΙχο απο τη πεθαναν τα πουλάκια;το εβαλες στο ίδιο κλουβι; Ειχες κάνει απολύμανση; Γενικα δε βολευουν αυτες οι εξωτερικες ταιστρες. Γιατι είναι "καζανοκέφαλο" και δε βολευεται.. Παρε καλυτερα εσωτερικές, α και βγαλε και καμια φωτο! Να σου ζήσει και απ οτι βλεπω... Καλως όρισες στο φορουμ!
 
επιδη και εγω εχτες πιρα ενα κοκατιλ το κλουβι εχει εσοτερικες μεσα ταιστρες αλα το κακο ειναι οτι παταει πανο βαζι τα ποδια του στιν τροφη κλπ και τα πεταει πολλα κατο στο πατομα😕"τορα σκευτομε καμια πατεντα σκευτικα να παρω 1 πσιλο κοματι κσιλου να το τοπο8ετισκο στο πισο μερος του κλουβιου και να βαλω εκει τις ταιστρες εσεισ τι λετε;
 
τοποθέτησε μια πατήθρα κοντά στην τα'ι'στρα
 
μπικι! Δεν εχω ιδεα απο τι πεθαναν! Το βραδυ ηταν μια χαρα-παιζανε-κελαιδουσαν και το πρωι τα βρηκα νεκρα! Διπλα διπλα! Θα βαλω φοτο το συντομοτερο!
 
Back
Top