Γενικά Καρδερίνα ανοίγει το ράμφος για να με τσιμπισει όταν πλησιάζω

Tουλάχιστον αυτός το μοιράστηκε και ''στιγματίστηκε''
Κι εγώ σκέφτομαι μπράβο του που το μοιράστηκε, δείχνει άδολο άνθρωπο και ξαναμπράβο του.
Αλλά δεν "στιγματίστηκε" , όχι κανείς δεν θα μνησικακεί αργότερα, αντίθετα.
 
Μα φυσικά και δεν στιγματίστηκε, εννοείται ότι σεβόμαστε την ειλικρίνεια του, ακόμα και το γεγονός της λανθασμένης εντύπωσης που εχει αποκομίσει απο κάποιους αχαρακτήριστους ομολογουμένως οι οποίοι ελαφρά την καρδία ξεφορτώνονται τα θηλυκά καρδερινοκαναρα. Απο την άλλη πλευρά καλό είναι να συνειδητοποιεί ο οποιοσδήποτε απο εμάς ότι αμολωντας τη "φυρα" είναι σα να δουλεύουμε στη διαλογή αρσενικών - θηλυκών σε κλωσσοπουλα για όποιον καταλαβαίνει.
 
Όσον αφορά εσένα Νίκο, τα πουλιά σου έφυγαν, δεν τα έφυγες. Το ότι σου έφυγαν επειδή η ταΐστρα δεν ξέρω τι, μπορεί να είναι και δίκη σου ευθύνη ενδεχομένως, μπορεί και οχι.
Το πουλάκι ας πούμε που ήρθε μονο του, το κράτησα 6 μήνες και μου την κοπάνησε επειτα επειδή η ταιστρα άνοιξε. Οχι ότι είναι σπουδαίο εκ μέρους μου, αλλά και, φυσικά ανέλαβα την ευθύνη και πέταξα την προβληματική ταίστρα και,έλεγξα όλες τις άλλες κοκ, αλλά γνωρίζω ότι στην τελική το πουλάκι έφυγε και δε θα μάθω ποτέ αν επέζησε στη φροντίδα κάποιου άλλου, που το ελπίζω φυσικά η αν τα τίναξε απο την πείνα η αν ανακούφισε την πείνα κάποιου αρπακτικού.
Έτσι λοιπόν αναλαμβάνω την ευθύνη σημαίνει οχι μονο ότι το λέω η ότι το αισθάνομαι, αλλά και ότι το πράττω, εφόσον έχω την ευκαιρία και τη δυνατότητα και αν έχω ζωντανά, οφείλω στο Θεό, στο Σύμπαν, στην Τύχη, στο Κάρμα, στη Φύση ή/και στον εαυτόν μου, αλλά κυρίως στην ίδια τη ΖΩΗ, οφείλω να ενεργώ με συνείδηση.
 
Back
Top