Αναπαραγωγή Καρδερίνα ζευγάρωμα με κανάρα σε βίντεο

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης νικ1
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
.

κύριε Σταύρο δίκιο έχετε αλλά δεν μας έγραψε ότι ήταν δικό του φιλμάκι, δεν είχαμε νομίζω σκοπό να το γελάσουμε νομίζω ενεργήσαμε όπως θα ήταν αν το βλέπαμε ζωντανά αυτο. Άραγε τι πρέπει να του πούμε τι ωραία που βατεύει η καρδερίνα σου την κανάρα σου. Αν θέλει εγώ το κάνω, όμως δεν είναι δε και το κεφάλαιο που το ανέβασε για κρίσεις!
Να ζητήσω συγγνώμη αν τον στεναχώρησα και εκ μέρους των συνμελών και πάλι λυπάμαι
 
  • Like
Αντιδράσεις: pasx79
.

Δεκτό κύριε stavro! Αλλά ο ίδιος αναφέρθηκε στο θέμα παρατήρηση και σίγουρα κανείς δεν μας αναγκάζει να παρατηρήσουμε ένα βίντεο 8 δευτερολέπτων. Πέραν αυτού όμως δεν είναι και το χειρότερο που έχει γίνει όσον αφορά το θέμα ''junk post'' , αντιθέτως του είπα πως είναι ωραίο και παρόλα αυτά εάν υπάρχει το ζήτημα στεναχώριας μεταξύ του φίλου και νοιώθει πως το έθιξα, του ζητώ συγνώμη.
 
.

Συγγνώμη και πάλι, πότε είπε να κάνουμε παρατηρήσεις; Νομίζω πως πήρε κάποια "ευχαριστώ" από κάποιους που σημαίνει ότι τον επιβραβεύσαμε έτσι, τώρα μας λέει ότι ήθελε παρατηρήσεις! ΟΚ. Ας ανέβαζε το θέμα με τίτλο Βάτεμα Καρδερίνας δικής μου μπορεί εκεί μετά από 50 φορές που θα βλέπαμετα 8 δευτερόλεπτα να είχαμε καλύτερη κρίση ή αν δεν προλαβαίναμε καμία κρίση! Διότι το θέμα θα ήταν σαφώς πιο σοβαρότερο από ότι το παρουσίασε ο ίδιος
 
.

Λέλος είπε:
δεν μας έγραψε ότι ήταν δικό του φιλμάκι
νικ1 είπε:
ενα δικο μου βιντεο με την καρδερινα να ζευγαρωνει με την καναρα
Πώς αλλιώς έπρεπε να το πει δηλαδή;
Λέλος είπε:
Άραγε τι πρέπει να του πούμε
Εάν αναρωτιέστε για το τι πρέπει να λέτε σε ένα θέμα, θα ήταν ίσως καλύτερο να μην πείτε τίποτα. Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι δεν είμαστε υποχρεωμένοι να πούμε κάτι εφόσον δεν έχουμε να πούμε τίποτα;

Έγιναν 20 και πλέον ποστ εκ των οποίων το μόνο που λείπει είναι ένα "γούτσου γούτσου τι ωραία που το κάνουν", σε ένα ενδιαφέρον θέμα που μπορεί να υπάρχει εκεί για πολύ καιρό ώστε να να ρωτήσει κανείς αν θέλει κάποιες απορίες. Ελάτε τώρα στη θέση κάποιου που έχει μια απορία επί της ουσίας και πείτε μου πόσο γελοίος θα νιώθει ακόμα και στη σκέψη για να την υποβάλει, μετά απ' όλα αυτά τα σχόλια.
 
.

Δεν νομίζω πως σε όλα τα προηγούμενα βιντεάκια που έχουν ανέβει υπήρχε κάποιος ιδιαίτερος σχολιασμός εκτός από τα "πολύ όμορφο", " μπράβο", "φοβερό" , δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δημιουργήθηκε ολόκληρο θέμα για τα σχόλια μας ούτε πως θίξαμε κανένα φίλο.
Όσο αφορά το βιντεάκι δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς θα έπρεπε να σχολιάσουμε αφού τα λέει όλα μόνο του.
Πολύ τσιτωμένοι νομίζω πως είμαστε τελευταία και δεν μας κάνει καλό!
 
δεν εχω κατι να πω νομιζω οτι με καλυψε ο σταυρος οσο για της παρατηρησης κοιταξτε λιγο να δειτε πως ζευγαρωνει και πως παει πανω στην καναρα δηλαδη θελει χωρο απο επανω για να πεταξει αρα τα ξυλακια τα βαζουμε οσο ποιο χαμηλα γινεται αυτο για αρχη ερχονται και αλλα βιντεο ΔΙΚΑ ΜΟΥ. Ευχαριστώ για το χρονο σασ και θα ηθελα να μην με ευχαριστηση κανεις γιατι δεν μου αρεσει αυτο το ειδος τις αξιολογισεις.
 
  • Like
Αντιδράσεις: BISBA
.

Επειδή δεν έχω ασχοληθεί με καρδερίνες, αλλά ακούω συχνά να λέγεται για τη δυσκολία του ζευγαρώματος της, θα θελα να ρωτήσω σχετικά με την προετοιμασία που της έγινε ώστε να ζευγαρώσει. Δηλαδή, πότε άρχισε η προετοιμασία, σε τί συνίσταται (είδος τροφής κ. Α) και από πότε το ζευγάρι είναι μαζί; Επίσης, την ηλικία του πουλιού.
 
.

ελα φιλε μου 8 δευτερολεπτα ειναι και η παρατηρησεις ειναι παρα πολλες για αυτους που γνωριζουν και που ενδιαφερονται

Μπραβο φιλε πολυ ωραιο το βιντεακι σου! Παρατηρησεις δεν προλαβαινω να κανω πολλες στα 8'', Αληθεια η καρδερινα ειναι αγριας πανιδας η εκτροφης;
 
Back
Top