ianos
PB Supporter
Πες μας Γρηγόρη σε παρακαλώ, αν γίνεται ποια ήταν η αρχική σας συμφωνία...Στα ίδια όπως και στις φωτογραφίες, δεν έχει δείξει κάποιο ανησυχητικό σημάδι. Το μόνο κακό είναι ότι αυτός που μου το έδωσε το ζήτησε πίσω και έτσι είμαι αναγκασμένος να το αποχωριστώ. Προσπάθησα να τον μεταπεισω αλλά δυστηχως δεν καταλαβαίνει κάποια πράγματα. Βέβαια δεν το χειριστηκα σωστά γιατί του αποκαλυψα ότι ότι το πουλάκι μάλλον έχει διαφύγει τον κίνδυνο και με σωστή φροντίδα ίσως επανέλθει.
Βέβαια θα το καθυστερήσω όσο μπορώ μήπως και του αλλάξω γνώμη.
Και στη συνέχεια σκέψου σε παρακαλώ *πως ο άνθρωπος αυτός που θα το άφηνε ελεύθερο, θα το επανακτούσε από τη φύση*.Ώσπου σήμερα επιτέλους κατάλαβε ότι έχει στην κατοχή του ένα θηλυκό και θέλησε να το αφήσει ελεύθερο. Του είπα όχι πριν το δω.
Και ναι τελικά το πουλάκι κάτι είχε, άθλιο πτερωμα, μηδαμινή μάσκα και ένα τεράστιο σκούρο σημάδι στην περιοχή της κοιλιάς.
Το πήρα και το έχω σε μια μικρή ζευγαρωστρα μέχρι να δω τι θα γίνει με αυτό
Και μετά του το δίνεις, αν θέλεις.
Το μήνυμά μου, αν και ακούγεται κάπως επιθετικό, είναι, αλλά όχι φυσικά απέναντί σου. Θα μπορούσες μάλιστα να μην κρατήσεις τα προσχήματα (γιατί είναι εναντίον της φροντίδας της καρδερίνας) και να ρωτήσεις απευθείας τον ίδιο ακριβώς αυτό που ρωτώ κι ο ίδιος πιο πάνω *...*