Ασθένειες Καρδερίνα με ένα τεράστιο σκούρο σημάδι στην περιοχή της κοιλιάς

Στα ίδια όπως και στις φωτογραφίες, δεν έχει δείξει κάποιο ανησυχητικό σημάδι. Το μόνο κακό είναι ότι αυτός που μου το έδωσε το ζήτησε πίσω και έτσι είμαι αναγκασμένος να το αποχωριστώ. Προσπάθησα να τον μεταπεισω αλλά δυστηχως δεν καταλαβαίνει κάποια πράγματα. Βέβαια δεν το χειριστηκα σωστά γιατί του αποκαλυψα ότι ότι το πουλάκι μάλλον έχει διαφύγει τον κίνδυνο και με σωστή φροντίδα ίσως επανέλθει.
Βέβαια θα το καθυστερήσω όσο μπορώ μήπως και του αλλάξω γνώμη.
Πες μας Γρηγόρη σε παρακαλώ, αν γίνεται ποια ήταν η αρχική σας συμφωνία...
Ώσπου σήμερα επιτέλους κατάλαβε ότι έχει στην κατοχή του ένα θηλυκό και θέλησε να το αφήσει ελεύθερο. Του είπα όχι πριν το δω.
Και ναι τελικά το πουλάκι κάτι είχε, άθλιο πτερωμα, μηδαμινή μάσκα και ένα τεράστιο σκούρο σημάδι στην περιοχή της κοιλιάς.
Το πήρα και το έχω σε μια μικρή ζευγαρωστρα μέχρι να δω τι θα γίνει με αυτό
Και στη συνέχεια σκέψου σε παρακαλώ *πως ο άνθρωπος αυτός που θα το άφηνε ελεύθερο, θα το επανακτούσε από τη φύση*.
Και μετά του το δίνεις, αν θέλεις.
Το μήνυμά μου, αν και ακούγεται κάπως επιθετικό, είναι, αλλά όχι φυσικά απέναντί σου. Θα μπορούσες μάλιστα να μην κρατήσεις τα προσχήματα (γιατί είναι εναντίον της φροντίδας της καρδερίνας) και να ρωτήσεις απευθείας τον ίδιο ακριβώς αυτό που ρωτώ κι ο ίδιος πιο πάνω *...*
 
Προφανώς ήθελε να το αφήσει ελεύθερο γιατί το θεωρούσε άρρωστο, αλλά η δική μου βλακεια ήταν που του είπα τι έχει και πως θα μπορούσε να επανέλθει. Από εκεί και πέρα δεν υπήρχε κάτι σαν συμφωνία ανάμεσα μας.
Αλλά επειδή πραγματικά θεωρώ πως ο συγκεκριμένος παίζει μαζί μου θα δω πως θα το συνεχίσω
 
Το γνωρίζω, μου είπε και κάποιος άλλος που γνώρισα σε πετ, εκτρέφει major, για το συκώτι. Βέβαια εκείνος ενδιαφέρθηκε, μου ζήτησε τις φωτογραφίες να τις δείξει και αλλού. Ανέφερε τοξοπλασμωση και πρότεινε θεραπεία με esb για ένα μήνα.
Εγώ πάντως δεν το βλέπω για άρρωστο, απλά έχει επιβαρυνθεί αρκετά το συκώτι του.
 
Αν του πεις ότι πέθανε, ότι σου έφυγε κλπ, υπάρχει περίπτωση (όχι να υποψιαστεί, γιατί αυτό θα γίνει, αλλά) να σε πάρει είδηση;
Εγώ πάντως στη θέση σου, αν και δεν γνωρίζω τη σχέση που έχεις με τον άνθρωπο αυτόν, θα του έλεγα στα ίσα ότι δεν του το δίνω πίσω με την καμία, τουλάχιστον μέχρι να γίνει καλά. Αλλά βέβαια, όλοι έξω απ' τον χορό, πολλά τραγούδια λέμε:)
 
Αν του πεις ότι πέθανε, ότι σου έφυγε κλπ, υπάρχει περίπτωση (όχι να υποψιαστεί, γιατί αυτό θα γίνει, αλλά) να σε πάρει είδηση;
Εγώ πάντως στη θέση σου, αν και δεν γνωρίζω τη σχέση που έχεις με τον άνθρωπο αυτόν, θα του έλεγα στα ίσα ότι δεν του το δίνω πίσω με την καμία, τουλάχιστον μέχρι να γίνει καλά. Αλλά βέβαια, όλοι έξω απ' τον χορό, πολλά τραγούδια λέμε:)
:DΔεν γίνεται, έρχεται που και που στο σπίτι για καφέ κλπ.
Πιστεύω να τον καταφέρω όμως.
 
  • Like
Αντιδράσεις: ianos
επειδη ημουν και εγω προς αναζητηση ενος μη αλκοολουχου σκευασματος,το μονο που βρισκω πλεον ειναι το συγκεκριμενο και μονο εκτος Ελλαδος

https://naturesanswer.com/product/milk-thistle/

και το βρισκεις σε καλυτερη τιμη μικροτερη συσκευασια εδω

https://gr.iherb.com/pr/nature-s-answer-milk-thistle-alcohol-free-2-000-mg-1-fl-oz-30-ml/5159

Οσο για κατα το ποσο εξατμιζεται το αλκοολ στα αλκοολουχα θα σε γελασω Γρηγορη, δεν θα το εμπιστευομουν προσωπικα

(σε περιπτωση που τα Links δεν επιτρεπονται ας αφαιρεθουν)
 
το milk thistle θα ηταν αρκετο σε πρωτη φαση νομιζω
Όπου και να κοίταξα ήταν εκχύλισμα με αλκοόλ, βέβαια αν το βάλω σε ζεστό νερό εξατμίζεται το αλκοόλ. Ισχύει;
Πιστεύω πως στο παρακάτω θέμα δίνονται σημαντικές πληροφορίες ως προς τη δόση...και όχι μόνο
#70
Milk Thistle χωρίς αλκοόλ (γάλα γαϊδουράγκαθου)

Παρότι αυτό το διάστημα έχω ''τρεξίματα'', αν σ΄ενδιαφέρει Γρηγόρη έχω να σου στείλω γάλα γαιδουράγκαθου. Στείλε μου μήνυμα αν ενδιαφέρεσαι με τα στοιχεία σου (διεύθυνση-τχκ-ονοματεπώνυμο-τηλ κτλ) ώστε να προσπαθήσω να στο στείλω αύριο με κούριερ.
 
Αν σου πω Αντώνη ότι δεν θυμάμαι θα με πιστέψεις; (θέλω να διαγράψω εκείνη την τόσο άσχημη γι εμάς εποχή), ίσως το αναφέρω στο θέμα που σας έβαλα, το πρώτο το παρήγγειλα στο φαρμακείο (που αναφέρω) και το έφεραν νομίζω,
και το δεύτερο μπουκάλι. Της naturesanswer είναι, αυτό που μου έφτιαξαν το πέταξα (μετά την συζήτηση με τον Δημήτρη)
. Εδώ το βρήκα #27
 
Τελευταία επεξεργασία:
Με βάση την κουτσουλιά και το σκούρο σημάδι το πιο πιθανό είναι το συκώτι, απλά κρατάω και μια πισινή που λένε, δεν θέλω να κάνω εικασία βέβαια για το τί άλλο μπορεί να έχει.Ας είναι καλά το πουλάκι και ας το έχει και ο φίλος σου, απλά εσύ θα το φρόντιζες περισσότερο.
 
Φίλε μου μην το δώσεις διότι ο άνθρωπος αυτός μαλλον δεν του εδινε την κατάλληλη φροντιδα και γιαυτό το λόγο φτάσαμε εδώ. Εάν μπορείς να του παρέχεις τα παραπάνω που σου ειπαν τα παιδιά μην το δώσεις. Δεν θα ήθελα να θίξω το θέμα ότι η καρδερίνα δεν έχει δαχτυλίδι. (είναι εκτός θέματος )
 
Το πουλάκι το έχει δώσει αλλά πως να μην το δώσει αφού δεν είναι δικό του;
Και τα παιδιά είναι φίλοι...
 
Back
Top