Μοιάζει με ψώρα του ράμφους (δημιουργείται από ακάρεα). Μπορείς να δοκιμάσεις το Podagrine.
Σε ανάλογο πρόβλημα με γκούλντιαν το γιάτρεψε πολύ γρήγορα.
Βάλε φωτό και απο τα πόδια και τις πατουσες!
Podagrine Tafarm | PetBirds
Μπορείς αλλά επειδή πρόκειται για ράμφος και καρδερίνα εγω θα έβαζα podagrine, στρεσάρει λιγότερο.
Το πουλάκι φαίνεται να έχει πολλά προβλήματα... ακόμα αλλάζει φτερά.
Βάλε φωτό και απο την κοιλιά του και το κλουβί του.
Περίμενε να πάρεις και άλλες γνώμες.
Kαι μία φωτό από κάτω την κοιλιά.
Εχω την εντύπωση πως δεν θα είναι καλή.
Σεραφείμ, το πουλί είναι άγριο...χρειάζεται χρόνο προσαρμογής σε ελεγχόμενο και ευρύχωρο περιβάλλον, ώστε να μπορέσει (αν μπορέσει) να επανενταχθεί στη φύση... Θα σου έλεγα να καλέσεις είτε την ΑΝΙΜΑ, είτε το ΕΚΠΑΖ ώστε να πάρεις οδηγίες για τις επόμενες κινήσεις που πρέπει να γίνουν.όταν την άφησα μέσα στο κλουβί της άνοιξα το χέρι μου και πήγε και κρεμάστηκε έτσι, και έκανε την ψόφια, μόλις κούνησα το χέρι μου πήγε σε πατήθρα..
αυτό μου το είχε φέρει πριν 4 χρόνια ένας γεροντάκος που δουλεύε μαζί μου.. Και είχα δει ότι είχε σπασμένο αστράγαλο/πόδι απο ότι φαίνεται..
τα νύχια της είναι μεγάλα αλλά δεν ξέρω πως κόβουμε τα μαύρα..?
οφ τόπικ:
(παιδιά έχει πρόβλημα η σελίδα, κλικάρω για να κάνω το ποστ και δεν κάνει τίποτα με mozilla τα ιδια και απο το κινητό μου, και προχτές πάλι απο άλλον υπολογιστή..σας συμβαίνει και εσάς)
Μια ώρα στο φούρνο στους 50-55 βαθμούς είναι αρκετή για να στεγνώσει.και περιμένω να στεγνώνουν
Στο φως φαίνεται το νεύρο στα μαύρα νύχια; η τα κόβουμε λίγο λιγότερο; Στα άσπρα δεν έχω θέμα..Σεραφείμ, το πουλί είναι άγριο...χρειάζεται χρόνο προσαρμογής σε ελεγχόμενο και ευρύχωρο περιβάλλον, ώστε να μπορέσει (αν μπορέσει) να επανενταχθεί στη φύση... Θα σου έλεγα να καλέσεις είτε την ΑΝΙΜΑ, είτε το ΕΚΠΑΖ ώστε να πάρεις οδηγίες για τις επόμενες κινήσεις που πρέπει να γίνουν.
Τα νύχια κόβονται από το σημείο που σταματάει το νεύρο και μετά.
Κόψιμο νυχιών | PetBirds
Κόψιμο νυχιών των πουλιών | PetBirds
Νομίζω πως φοράει δακτυλίδι... ή τουλάχιστο έτσι βλέπω εγώ εδώ στη φωτογραφίαΣεραφείμ, το πουλί είναι άγριο...χρειάζεται χρόνο προσαρμογής σε ελεγχόμενο και ευρύχωρο περιβάλλον, ώστε να μπορέσει (αν μπορέσει) να επανενταχθεί στη φύση... Θα σου έλεγα να καλέσεις είτε την ΑΝΙΜΑ, είτε το ΕΚΠΑΖ ώστε να πάρεις οδηγίες για τις επόμενες κινήσεις που πρέπει να γίνουν.
Τα νύχια κόβονται από το σημείο που σταματάει το νεύρο και μετά.
Κόψιμο νυχιών | PetBirds
Κόψιμο νυχιών των πουλιών | PetBirds
Εκτός αν δεν βλέπω καλά ή συμβαίνει κάτι άλλο...
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας