Όντως σουπιοκόκκαλο δεν είχε πήρα εχτές απο ψαραγορά και τα έβρασα εχτές το βράδυ και περιμένω να στεγνώνουν δεν έχουμε ήλιο αυτές τις μέρες, έτσι τα άφησα απο εχτές το βράδυ κάτω απο το κλιματιστικό στην δουλειά μου που είναι μόνιμα αναμμένο οπότε σήμερα πιστεύω θα είναι οκ..
Διπλή ζευγαρώστρα 60άρα είναι μια χαρά.
Οι άσπρες κουτσουλιες δεν έχουν σχέση με την άμμο γενικά δείχνουν πρόβλημα στο πάγκρεας.
Τι αποτέλεσμα θα έχει το podagrine δεν ξέρω, δεν είμαι ειδικός. Το έχω χρησιμοποιήσει λίγες φορές (σε καρδερίνες και gouldian) και δούλεψε καλά.
Το Pulmosan είναι και αυτό για ακάρεα αλλά διαφορετικού είδους, για ακάρεα των αερόσακων Pulmosan Anti-windpipemite - Bogena Beaphar | PetBirds . Αν το χρησιμοποιήσεις δεν ξέρω πως θα αντιδράσει. Εγώ δεν θα το έβαζα αν είχα την επιλογή του podagrine. Εκτός αν νομίσεις ότι η καρδερίνα πάσχει και από ακάρεα των αερόσακων...
Αν ξεκινήσεις αγωγή με podagrine ή epithol να την κάνεις ταυτόχρονα και στα πόδια της, εκτός από το ράμφος (φαίνονται και αυτά ερεθισμένα). Επίσης να πλύνεις καλά το κλουβί και τις πατήθρες. Τα ακάρεα επιστρέφουν γρήγορα αφού ζουν στο περιβάλλοντα χώρο (κλουβί).
Επίσης πρέπει να δεις και το θέμα της διατροφής της. Η υγεία ξεκινάει απο εκεί.
Καλησπέρα Γιάννη, podagrine δεν βρήκα στα 3 πετσοπ που πήγα και έτσι ξεκίνησα σήμερα το πρωί με epithol. Έβαλα ήδη και στα πόδια και κοπήκαν και τα νύχια.. Και τις πατήθρες καθάρισα..
Για το πουλμοζάν ρώτησα μήπως πρέπει να πάει ταυτόχρονα οπωσδήποτε με το επιθολ.. αλλά δεν φαίνεται να έχει στο αναπνευστικό θέμα και στο αυτί μου κοντά που την έβαλα για να ακούσω δεν είχε περίεργους ήχους κτλ.. Ούτε στο λαιμό της μαύρα στίγματα..
Άρα ξαναβάζω την άμμο..
Διατροφή σε όλα μου τα πουλάκια άλλαξα πριν 2 εβδομάδες περίπου με τροφή της versele laga..
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.