Αναπαραγωγή Καρδερίνα X Καναρίνι, Καναρίνι X Καρδερίνα

Κατάσταση
Κλειστό.

t_pagonidis

PB New Member
Εγγραφή
1 Νοε 2007
Μηνύματα
5
Πόλη
Αλεξανδρούπολη
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ
ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ : ΠΟΙΑ ΡΑΤΣΑ ΚΑΝΑΡΙΝΙΟΥ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΚΑΡΔΕΡΙΝΟΚΑΝΑΡΑ? ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΟΙΑ ΡΑΤΣΑ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΠΟΥΛΙΑ ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΛΑ'Ι'ΔΗΜΑ Κ ΜΕ ΠΟΙΚΙΛΙΑ Σ ΑΥΤΟ.


ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΩΜΑ ΘΥΛΗΚΙΑΣ ΚΑΡΔΕΡΙΝΑΣ ΜΕ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΚΑΝΑΡΙΝΙ; ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΑΡΔΕΡΙΝΟΚΑΝΑΡΟ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΕ ΧΡΩΜΑΤΑ Κ ΦΩΝΕΣ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΛΥΣΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ
 

Συνημμένα

  • DSC00050.webp
    DSC00050.webp
    10,7 KB · Προβολές: 874
  • DSCN1811.webp
    DSCN1811.webp
    12,3 KB · Προβολές: 2.433
  • DSCN1513.webp
    DSCN1513.webp
    9,4 KB · Προβολές: 1.941
  • DSCN0663.webp
    DSCN0663.webp
    8,1 KB · Προβολές: 739
.

Εσυ με τετοιες καρδερινες, οτι καναρινι και να χρησιμοποιησεις για ζευγαρωμα, τελειοι θα ειναι οι απογονοι! Πραγματικα πανεμορφες οι καρδερινες σου
 
.

Από θέμα εμφάνισης θα συμφωνώ απόλυτα με την Κατερίνα.

Εσύ με τέτοιες καρδερίνες, ότι καναρίνι και να χρησιμοποιήσεις για ζευγάρωμα, τέλειοι θα ειναι οι απόγονοι! Πραγματικά πανέμορφες οι καρδερίνες σου

Από θέμα φωνής προτίμησε κατά την γνώμη μου TIMBRADO και ειδικά πουλιών που το κελαΐδισμα τους προσεγγίζει αυτό των άγριων και τα γυρίσματα τούς βοηθάνε για μούλους.


STRATIS XX
 
.

Εγω λεω αν εχεις αυτες τις καρδερινες, να τις βαλεις να ζευγαρωσουν με καρδερινες.
 
.

Φιλε νομιζω οτι αυτα τα πουλια ΤΑ ΧΑΡΑΜΙΖΕΙΣ αν τα βαλεις με καναρινια. και οχι μεταξυ τους
 
.

Παιδια καταρχας σας ευχαριστω που απαντησατε στις ερωτησεις μου αλλα εγινε ενα λαθος.
Αυτες οι καρδερινες δεν ειναι δικες μου. Αν ειχα τετοια πουλια δεν θα ηθελα τιποτα αλλο ειναι
πραγματικα πανεμορφα και γι αυτο τα εβαλα αλλα πιστευω οτι ειναι διασταυρωση με καναρινι κ
θελω να μαθω τι μιξη εγινε. Πιστευω πως ειναι θυληκια καρδερινα κ αρσενικο ασπρο καναρινι(αν ειμαι λαθος διορθωστε με για να μαθω το πως βγηκαν αυτα).Ασχολουμαι χρονια με τις καρδερινες καθως κ το κυνηγι της κ τετοια πουλια δεν εχω συναντηση ποτε κ γι αυτο πιστευω οτι ειναι μιξη με καναρινι
 
.

Λοιπον αυτες ειναι καρδερινες μεταλλαγμενες. Τωρα για καρδερινοκαναρα εαν σε ενδιαφερει η φωνη τους περισσοτερο θα συμφωνησω με τον στρατο καλυτερα καναρα timbrado , εαν ομως ενδιαφερεσε για το χρωμα μαλλον καποια red mosaik θα σου εδινε ωραια χρωματα η καναρινιΧκαρδερινα αλλα ειναι λιγο πιο δυσκολο το ζευγαρωμα αυτο!
 
.

Δεν καταλαβα το μηνυμα σου, ουτε σε ποιο σημειο αναφερεσαι οταν λες οτι λεμε βλακειες... Μπορεις να γινεις λιγο κατανοητος... Τσιου τσιου; 😕Γιατι αυτες ειναι οντως μεταλλαγμενες καρδερινες
 
πεδια μιν λετε βλακειες καρδερινη απο αυγο ειναι μικρη ταισμενη βιταμινη...
Δεν ειναι ευγενικο να μιλας ετσι... Πρωτον δεν ξερεις κανεναν απο τα παιδια και επειτα το φορουμ ειναι δημοσιο και μπορει καποιος να προσβληθει λεγοντας του οτι λεει βλακειες.
Σε πληροφορω λοιπον οτι τα συγκεκριμενα ατομα ξερουνε παρα πολυ καλα τι λενε και ειναι αρκετα καλα γνωστες του θεματος και αν ειχανε αμφιβολιες για αυτα που γραφουνε ειτε θα ρωτουσανε αν ειναι ετσι ειτε θα το λεγανε ευθαρσως οτι δεν ειναι σιγουροι.
Και οι καρδερινες αυτες ειναι μεταλλαξεις. Αν δεν γνωριζουμε το θεμα δεν υπαρχει λογος να γραψουμε τι πιστευουμε με τετοιο τροπο σαν τον παραπανω αλλα ψαχνουμε πρωτα να ενημερωθουμε και αν εχουμε ερωτησεις ερχομαστε και ρωταμε και να εισαι σιγουρος οτι θα παρεις απαντησεις αν καποιος γνωριζει η θα σε κατατοπισει που να απευθυνθεις.

Και τελος οταν μπαινουμε σε ενα φορουμ ειναι πρεπον να συστηνομαστε εδω petbirds.gr/community/forums/Νέο-μέλος.5/
 
.

πεδια μιν λετε βλακειες καρδερινη απο αυγο ειναι μικρη ταισμενη βιταμινη...

Καλό θα ήταν να μας πεις ποιά είναι αυτή η βιταμίνη για να μην αγοράζουμε και εμείς μεταλλαγμένες με 500 και 1000 ευρώ. (Λίγη σοβατότητα δεν θα έβλαπτε πιστεύω).
 
.

1 leksi eho na po ! ekseretiki emfanisi ehoun ta poulakia sou! apo fones omos ti kanoun; tha me endiefere na eho kai ego 1 tetio pouli!mipos poulas 1;
 
.

Παιδια καταρχας σας ευχαριστω που απαντησατε στις ερωτησεις μου αλλα εγινε ενα λαθος.
Αυτες οι καρδερινες δεν ειναι δικες μου. Αν ειχα τετοια πουλια δεν θα ηθελα τιποτα αλλο ειναι
πραγματικα πανεμορφα και γι αυτο τα εβαλα αλλα πιστευω οτι ειναι διασταυρωση με καναρινι κ
θελω να μαθω τι μιξη εγινε. Πιστευω πως ειναι θυληκια καρδερινα κ αρσενικο ασπρο καναρινι(αν ειμαι λαθος διορθωστε με για να μαθω το πως βγηκαν αυτα).Ασχολουμαι χρονια με τις καρδερινες καθως κ το κυνηγι της κ τετοια πουλια δεν εχω συναντηση ποτε κ γι αυτο πιστευω οτι ειναι μιξη με καναρινι

Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ τι εννοείς (σε αυτό που έχω κάνει bold);

Φιλικά
 
.

Ασχολουμαι χρονια με τις καρδερινες καθως κ το κυνηγι της

λοιπον να σας πω τι εννοω.. Εκει που μεγαλωσα εχουμε σαν χομπι το κυνηγι καρδερινας οχι με οπλα αλλα με διχτια κραχτες κ τα σχετικα για οποιον γνωριζει. Ξερω οτι απογορευεται το κυνηγι αυτο αλλα ο σκοπος δεν ειναι να βγαλω χρηματα οπως κανουν πολυ αλλοι. Οτι πουλια πιανω τα ελευθερωνω την ιδια μερα οσα κ να ειναι.. Βεβαια κραταω 1 με 2 καρδερινες για μενα.. Θα μου πειτε γιατι τα πιανεις αφου δεν τα κρατας. Αυτο οφειλετε στην λεγομενη ΨΩΡΑ που εχω σ αυτα τα πουλια τρελαινομαι για καρδερινες κ τις φροντιζω με τον καλυτερο τροπο.
 
.

φιλε πλακα μας κανεις αμα δεν τις κρατας τοτε δεν υπαρχει λογος να τις πιανεις αμα πηγαινεις καθε μερα και πιανεις 5 καρδερινες και απο τις 5 κρατας τις δυο τοτε κανεις την ιδια ζημεια αφου σου αρεσουν οι καρδερινες πηγαινε αγορασε ενα ζευγαρι εκτροφης και βαλτες για αναπαραγωγη μονο τοτε λες οτι αγαπαω αυτα τα πουλια και τα σεβομαι.
 
.

... λοιπον να σας πω τι εννοω.. Εκει που μεγαλωσα εχουμε σαν χομπι το κυνηγι καρδερινας οχι με οπλα αλλα με διχτια κραχτες κ τα σχετικα για οποιον γνωριζει. Ξερω οτι απογορευεται το κυνηγι αυτο αλλα ο σκοπος δεν ειναι να βγαλω χρηματα οπως κανουν πολυ αλλοι. Οτι πουλια πιανω τα ελευθερωνω την ιδια μερα οσα κ να ειναι..βεβαια κραταω 1 με 2 καρδερινες για μενα.. Θα μου πειτε γιατι τα πιανεις αφου δεν τα κρατας. Αυτο οφειλετε στην λεγομενη ΨΩΡΑ που εχω σ αυτα τα πουλια τρελαινομαι για καρδερινες κ τις φροντιζω με τον καλυτερο τροπο.

Επέτρεψέ μου να σου πω ότι το κυνήγι άγριων ζώων που δεν προορίζονται για διατροφή δεν είναι κακιά συνήθεια όπως το κάπνισμα. Είναι έγκλημα! Στην αρχή κατάλαβα ότι θα στο έμαθαν άλλοι και αφού όμως τα άφηνες αμέσως ας πάει στην οργή. Τι εννοείς όμως ότι κρατάς 1-2 για σένα; Δηλαδή 1-2 σε απαλάσσουν από το χρέος σου προς τη φύση; Καταλαβαίνω ότι κάποιοι άνθρωποι χωρίς να έχουν κακία έχουν μάθει τέτοια πράγματα αλλά δεν παύει να είναι ένα τεράστιο λάθος. Κι εγώ μικρός είχα πάει στο χωριό μου για κυνήγι καρδερίνας αλλά ευτυχώς δεν πιάσαμε καμία και δεν μου άρεσε καθόλου η ιδέα ενός πουλιού στα δίχτυα.
Όσο καλά και να τις φροντίζεις πάντα θα ξέρεις πως το σπίτι τους είναι αλλού. Και όχι στην Αυστραλία ή στην Αμερική ώστε να έχεις άλλοθι αλλά έξω από την πόρτα του σπιτιού σου...

Ξανασκέψου το...

Φιλικά Μάνος
 
.

t_pagonidis είπε:
ξερω οτι απογορευεται το κυνηγι αυτο αλλα ο σκοπος δεν ειναι να βγαλω χρηματα οπως κανουν πολυ αλλοι.
Μάλιστα, και επειδή λοιπόν δεν πουλάς το προϊόν της παρανομίας σου, άρα δεν είσαι παράνομος; 🙄

Λοιπόν, για να μην τρελαθούμε τελείως στο τέλος και επειδή παράγινε το κακό, διάβασε σε παρακαλώ το Σχετικά με το Φόρουμ των Ιθαγενών Πουλιών Επειδή από ότι είδα δεν το είχες διαβάσει πριν, έχεις τώρα μια δεύτερη ευκαιρία να συμμορφωθείς και να εναρμονιστείς με αυτόν τον κανόνα. Αν δεν θέλεις να το κάνεις όπως έχεις κάθε δικαίωμα, θα σου ζητήσω να αποχωρήσεις οικειοθελώς διαφορετικά θα προχώρησω ο ίδιος τη διαδικασία.
 
Κατάσταση
Κλειστό.
Back
Top