Γενικά Καρδερινοκαναρο με καναρίνι στο ιδιο μπαλκονι

Creencia7

PB New Member
Εγγραφή
6 Οκτ 2018
Μηνύματα
72
Πόλη
Λαμία
Καλησπέρα σε ολη την παρέα. Ηθελα τη γνωμη σας που ειστε πιο εμπειροι. Το καρδερινοκαναρο μου κι ο καναρος βρισκονται στο ιδιο μπαλκονι σε αποσταση 3 μετρων περιπου με οπτική επαφη με τον καναρο σε πιο χαμηλο σημειο(σε ζευγαρωστρα με χωρισμα το θηλυκο διπλα χωρις να βλέπονται). Το καρδερινοκαναρο δε σταματάει να κελαηδαει. Ο καναρος ειναι στο τελος της πτερόρροιας και απλα γουργουριζει σιγα σιγα ξανα. Υπαρχει περιπτωση να μην αρχισει ξανα να κελαηδάει ο καναρος λογω του καρδερινοκαναρου; Συγνωμη για το μακροσκελες μηνυμα :)
 
Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με αυτή τη συγκατοίκηση.
Πρόβλημα θα υπάρξει αν σε ενοχλούν οι επηρεασμοί στις φωνές τους.
Γιατί θα υπάρξουν αλλαγές και επιρροές του ενός από το άλλο με κυριότερη αυτή του καρδερινοκάναρου που θα "λέει" περισσότερο καναρίνι.
 
Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με αυτή τη συγκατοίκηση.
Άρα δεν προκύπτουν κωλύματα. Το λέω, επειδή έχω ακούσει πολλάκις ότι εάν υπάρχουν στον ίδιο χώρο ένα αρσενικό καρδερινοκάναρο και ένα αρσενικό καναρίνι, εξαιτίας του ηχηρού και περίτεχνου κελαηδίσματος του πρώτου, το δεύτερο, αδυνατώντας να το ανταγωνιστεί, παύει να κελαηδάει. Χαίρομαι που δεν αληθεύει, χωρίς να το έχω επιχειρήσει φυσικά.👍
 
Back
Top