Καρφιά σε δέντρα για να μη κάθονται πουλιά

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης Sissy
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Ούτε έτσι, δεν υπάρχει μόνο άσπρο και μαύρο... Και δεν τα σκότωσαν... Περιορισμούς (καλώς η κακώς) έβαλαν.
Αλήθεια;
Σα να δουλεύεις όλη μέρα και να πας κουρασμένος σπίτι σου και να σου στρώσει η κυρά καρφιά στις καρέκλες και στο κρεβάτι σου...
Να σε κάνει θέλεις δε θέλεις... φακίρη... Τέλεια.
Κανείς δε θα σε σκοτώσει βέβαια...
Θα μείνω στο "κακώς" της πρότασής σου...
Θα μείνω έξω από το θέμα γιατί δεν έχω να προσφέρω στο διάλογο... αρρωσταίνω.

Γιάννη, στη φύση είναι τα πουλιά, στο ανοικτό περιβάλλον..Αν δεν πάνε στο συγκεκριμένο δέντρο, υπάρχουν χιλιάδες άλλα... Ξεκόλλα! :D

"Δώστε μου μόλυνση"...
Ο "ύμνος" των ανθρώπων που έχουν συνηθίσει να ζουν μέσα στη ρύπανση και στη μόλυνση και δεν κάνουν τίποτα γι' αυτό...
Από τον Χάρρυ Κλυν δυο στοίχους και τέλος
...Κόψτε τα δέντρα που μου κρύβουν τα ντουβάρια
φτιάξτε χαβούζες, τζιμινιέρες και νταμάρια.
..

Βρε παιδιά από παρθενογένεση προκύψαμε; Εδώ ο άνθρωπος έχει καταστρέψει τον πλανήτη.
Εντάξει η λύση που βρήκαν αυτοί είναι κακή και ανόητη αλλά μην τρελαινόμαστε κιόλας.
Δεν μου αρέσουν οι υπερβολικά φανατικές αντιδράσεις γιατί πας μετά να πεις μια σωστή κουβέντα και δεν εισακούεσαι.

Υπάρχει ένα παλιό τραγούδι του Βοσκόπουλου. Λέγεται ''Mιλάς κι εσύ'' ... Που μένεις στην επαρχία, για μόλυνση... Πφπφπφπφ που γράφει κι ο Bill

Λύσεις υπάρχουν πολλές και αυτή είναι σίγουρα η πιο οικονομική για την εταιρία αλυσίδα fast food, η οποία κοιτώντας βαχυπρόθεσμα για το πως θα λύσει άμεσα και φτηνά το ''πρόβλημα'' έβαλε τα καρφιά(θα μπορούσε πχ να βάλει τέντα και να διαφημίσει και την οικολογική της συνείδηση).
Αν δεν μας πειράζει τότε ας ακολουθήσουν το παράδειγμά του όλοι οι επαγγελματικοί χώροι εστίασης-καφέ κτλ και ας βάλουν όλοι καρφιά και τότε θα δούμε τα ένα-δύο ''καρφόδεντρα'' να γίνουν χιλιάδες...

• Like
Αντιδράσεις: Sissy
Για να έχουμε ολοκληρωμένη άποψη, θα πρέπει να έρθουμε για λίγο και στη θέση του επιχειρηματία, που πληρώνει υπαλλήλους, δημοτικά τέλη, για τα καθίσματα κάτω από τα δένδρα κ. Ο. Κ... Τα καρφιά είναι απλά ''απωθητικά'', μην παθαίνουμε οικολογική κρίση.

Εν μέρει Νικόλα έχεις δίκιο... αλλά να μην ξεχνάμε οτι μόλις πριν λίγα χρόνια γιατί λίγα ελάχιστα είναι και τα 30 χρόνια, η Αθήνα έφτανε μέχρι πρίν το Χολαργό και εκεί ήταν το στίπι όλων των ζωντανών που τώρα διώχνουμε γιατί μας ενοχλούν... σκέψου σε κάθε άλσος - πλατεία - πάρκο με παγκάκια ή γρασίδι που ενδείκνυται για ξεκούραση και έχει δέντρα, να ακολουθηθεί αυτή η τακτική... Που θα πάνε όλα αυτά τα ζωντανά, και με δεδομένο οτι σε άλλα 20 - 30 χρόνια η Αθήνα θα έχει φτάσει στον Ωρωπό? και με τις ετήσιες φωτιές σε Πάρνηθα Πεντέλη Κουβαρά και βάλε; μάλλον εμείς τα ενοχλούμε, εμείς είμαστε οι παρίσακτοι... όχι αυτά...

• Like
Δεν μπορεί να διαφωνήσει κανείς.. Τα ''κακά'' της ανάπτυξης, της αστυφιλίας και του ''πολιτισμού'' . Αλλά μπορούμε να συνυπάρξουμε. Μπορούμε να σεβαστούμε και τις άλλες μορφές ζωής, δεν είμαστε όλοι κρετίνοι και βάρβαροι!

Λοιπόν, αν υποψιαστώ ότι θα γράψουμε και τρίτη σελίδα, έτοιμη είμαι να τους πάρω τηλέφωνο να τους πω να βγάλουν τα καρφιά :)
Παιδιά είναι μια απαίσια λύση, το είπαμε όλοι με όλους τους τρόπους.
Έχοντας όμως ζήσει δουλεύοντας και μάλιστα πάντα και μόνο στον ιδιωτικό τομέα, είμαι βέβαιη πως αυτό αφορά την λάθος κίνηση του "υπεύθυνου" του καταστήματος για να αυξήσει τον τζίρο τους με μερικά καθίσματα, δηλαδή ενός παιδιού του μεροκάματου και όχι κάποιου Σκρουτζ που κάνει βουτιά στο θησαυροφυλάκιό του.
Είμαι επίσης βέβαιη πως αυτό δημιοσιοποιήθηκε τόσο έντονα από τον ανταγωνισμό.
Και τείνω να πιστεύω πως εντός ολίγου το κατάστημα θα αλλάξει υπεύθυνο, ενώ ο εν λόγω το πιθανότατο θα μείνει άνεργος.

Δηλαδή τι να κάνω εγώ που έχω μια γειτόνισσα που βάζει κάθε Νοέμβρη τον Δήμο και κλαδεύει τις ακακίες γιατί είναι φυλλοβόλες και λερώνεται το μπαλκόνι της; Επιμένει δε ότι η ακακία κλαδεύεται αλά μουριά;
Είναι κάποια άτομα που θες δεν θες σου φέρνουν στην επιφάνεια τον εγκληματικό σου εαυτό.

Λοιπόν, αν υποψιαστώ ότι θα γράψουμε και τρίτη σελίδα, έτοιμη είμαι να τους πάρω τηλέφωνο να τους πω να βγάλουν τα καρφιά :)

👎 κι εμείς γιατί νομίζεις οτι το σχολιαζουμε τόσο έντονα;😛👍

👎σε πόσα σχόλια άραγε να αλλάζει η σελίδα;

εεεεεεε;

Μαράκι... ετοιμάσου! :D
EVEREST - ΦΗΜΙΣΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΒΒΕΕ
Λεβίδου 1, Πλησίον Ζηρινείου, Κηφισιά, 14562, ΑΤΤΙΚΗΣ

2108011750

Δεν το ήξερα ότι τα πουλάνε κιόλας ☹
Ακίδες απώθησης περιστεριών

ΟΙ ΑΚΙΔΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΚΟΥΠΑΣΤΕΣ, ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ, ΒΕΡΑΝΤΕΣ

που να ήξεραν οι άνθρωποι οτι ο Ελληνάρας θα το έβαζε σε δέντρα που βρίσκονται σε δημόσιο χώρο.. η επόμενη κίνηση είναι γύρω από συντριβάνια για να μήν μπορούν ούτε νερό να πιούν...

"Δώστε μου μόλυνση"...
Ο "ύμνος" των ανθρώπων που έχουν συνηθίσει να ζουν μέσα στη ρύπανση και στη μόλυνση και δεν κάνουν τίποτα γι' αυτό...
Από τον Χάρρυ Κλυν δυο στοίχους και τέλος
...Κόψτε τα δέντρα που μου κρύβουν τα ντουβάρια
φτιάξτε χαβούζες, τζιμινιέρες και νταμάρια.
..

Και από τον Πανούση:

Καίω τα δέντρα χτίζω μεζονέτες
θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
σ’ ένα κλουβί γραφείο σαν αγρίμι
παίζω ατέλειωτο βουβό ταξίμι.

Ότι και να γράφετε, η σελίδα δε γυρνάει..
Ύπάρχει κι αυτό :D :

Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.

• Like
Αντιδράσεις: Nbah
ως ποτε θα περιοριζουμε τη φυση;
και στον αμαζονιο καποτε πηγαιναν για να βλεπουν τα διαφορα αγρια ειδη και τωρα λογω διαφορων καλιεργειων τα ζωα αναγκαζονται
να φευγουν απο τα πάτρια εδαφη και αν επισκευτουν την παλια τους γειτονια τοτε θα αντικρισουν τον μαυρος κυριος με το δρεπανι και τριβη τα χερια του, γιαυτο παιδια μεγαλη προσοχη στα πουλακια μας γιατι ετσι οπως παει μονο τα δικα μας πουλακια θα υπαρχουν στην ελληνικη φυση και στα περιχωρα.

μηπως πρεπει να αρχισουμαι να ζουμε στα δενδρα και να ζουν τα πουλια στο εδαφος ετσι οταν κουτσουλανε να μενει στο εδαφος η κουτσουλιακαι οταν κανουμε εμεις την αναγκη μας να παραπονιουνται αυτα για εμας 😎😛🙄

Ότι και να γράφετε, η σελίδα δε γυρνάει..
Ύπάρχει κι αυτό :D :

Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.

αυτόν που τό βγαλε πρέπει να τον κλείσουν σε κλουβί και να του το βάζουν να παίζει μόλις πάει να τον πάρει ο ύπνος... Τον ηλίθιο...

πραγματικά δε γυρνάει... σαν τη κότα μου.. Πεισματάρα!

Δεν το ήξερα ότι τα πουλάνε κιόλας
Ακίδες απώθησης περιστεριών
Τα καταστήματα στην οδό Αθηνάς είναι γεμάτα με δαύτες.
...άσχετο, είναι προκλητικά ακαλαίσθητες πάνω στα δέντρα, δικαιολογείται το να προσπαθείς να προστατεύσεις με αυτές αρχαία ή έργα τέχνης όπως πχ αγάλματα, αλλά να τις βάζεις στην ίδια τη φύση είναι (το λιγότερο) κακόγουστο!

Τα καταστήματα στην οδό Αθηνάς είναι γεμάτα με δαύτες.
...άσχετο, είναι προκλητικά ακαλαίσθητες πάνω στα δέντρα, δικαιολογείται το να προσπαθείς να προστατεύσεις με αυτές αρχαία ή έργα τέχνης όπως πχ αγάλματα, αλλά να τις βάζεις στην ίδια τη φύση είναι (το λιγότερο) κακόγουστο!

Σίσσυ μου αν είναι να δώ το άγαλμα του Βύρωνα ή τον Καρυοθραύστη (ποσο δε μάλλον τα αρχαία) σαν σκαντζόχοιρους καλύτερα να τα ξηλώσουν και να τα στήσουν σε μουσείο... αυτό το χάλι δε δικαιολογείται.. Πουθενά..

• Like
Back