Γιατί το λες αυτό? Επειδή στις περισσότερες περιπτώσεις που κοινοποιείται το αποτέλεσμα εδώ δείχνει μια τάση "επανάληψης " ?Έχω την εντύπωση ότι το συνηθίζει το συγκεκριμένο εργαστήριο.
Ειχε καποια συμπτωματα και ο πτηνιατρος συνεστησε θεραπεια? εκανε καποιες εξετασεις ο γιατρος και εντοπιστηκε το θεμα?Παλαιότερα όμως είχαμε κάνει θεραπεία κοκκιδιων κ τριχομονάδας
Με την ουρά του μου είχε παρουσιάσει θέμα λίγο πριν του αλλάξω το κλουβί κ πίστευα ότι έφταιγε το κλουβί γιατί ήταν μικρό ! Μέτα την αλλαγή το πρόβλημα έγινε χειρότερο ! Δεν ξέρω βέβαια και αν όλα αυτά θεωρούνται συμπτώματα αλλά εμένα με είχαν προβληματίσει πολύ@φιλομαθης όταν του αλλάξαμε το κλουβί του , είχα παρατηρήσει ότι ήταν πολύ αγχωμένος και κάποιες φορές μέσα στην νύχτα έπεφτε από την πατηθρα του τρομαγμένος ! Επίσης , τον έβλεπα όσο ήταν μέσα στο κλουβί του ειδικά τις πρώτες μέρες καθάριζε μανιωδώς μόνο την ουρά! Όταν τον πήγα στον πτηνιατρου μου συστήσει να στείλω δείγμα για εξετάσεις ! Μιλησα με το εργαστήριο όταν βγήκαν οι εξετάσεις και μου είπαν ότι οι τιμές στα πρωτοζωα είναι ανεβασμένες μάλλον από το στρες και έτσι εκανα την θεραπεία! Πριν την θεραπεία του είχε σπάσει όλα τα φτερά της ουράς του στη μεση
δηλητήριο
δεν τις σκοτωνειαυτό σκοτώνει και τις ασκαριδες
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας