Γενικά Καταγγελία γειτόνων για φασαρία καναρινιών

@jimakosk δεν είναι δυνατόν να διαπραγματευομαστε αν ο ουρανός είναι πάνω κ η γη κάτω. Ουτε θα μπω στην διαδικασία να πω τι με ενοχλεί σε αυτούς. Και οι ψυχολόγοι ψαράδες να γίνουν δλδ??? Καναρίνια είναι που τιτιβιζουν κ κελαιδουν.
 
επανέρχομαι στο θέμα με νεότερα. Πριν 3-4 μέρες ήρθε στο σπίτι αστυνομία. Ήταν η κοπέλα μου σπίτι τυχαία λόγω τηλ εργασίας από τον καύσωνα. Φαντάζομαι θα έχουν έρθει αρκετές φορές απλά λείπαμε. Προφανώς οι αστυνόμοι δεν είχαν και κάποιον ιδιαίτερο ζήλο να ασχοληθούν πολύ με τα καναρινια που φωνάζουν…μας είπαν ότι καλό θα είναι να τα βάζουμε μέσα 15-17 το μεσημέρι και 11-07 το βράδυ. Επίσης, της ειπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι παραπάνω από το να ξανάρθουν αν ξαναγίνει καταγγελία.
 
@stylkons1 μάλιστα. Υποθέτω θα τα βάζεις μέσα τις ώρες αυτές, σωστά; Κ καλά θα κάνεις. Επιτέλους θα ακούνε τις κόρνες κ τα γκαζωματα χωρίς να παρεμβάλλεται ο θόρυβος των κελαιδισμάτων !
 
Δεν τα βάζω γιατί δεν είναι καποιος σπίτι εκείνες τις ώρες. Η μόνη λύση είναι να τα βάζω από τις 7 μέχρι τις 17 μέσα. Πράγμα δύσκολο για 4 κλουβιά που έχω αυτή την στιγμή. Ούτε καλό θα τους κάνει ούτε σε μένα να τα μετακινώ κάθε πρωί-απόγευμα
 
Δεν είναι φυσιολογικό να την ενοχλούν τα καναρίνια και όχι τα κορναρίσματα εξατμίσεις κτλ…επαναλαμβάνω ότι μένω πάνω σε κεντρικότατη λεωφόρο της Αθήνας.

Δεν τιθεται θεμα φυσιολογικοτητας ή μη,τον καθεναν μπορει να τον ενοχλει κατι που δεν ενοχλει καποιον αλλο.
Πρεπει να υπαρχει σεβασμος στις ωρες κοινης ησυχιας,το γεγονος οτι βρισκεσαι σε κεντρικη λεωφορο της Αθηνας δεν σημαινει οτι δεν ισχυουν οι εκαστοτε νομοι.
 
Καλησπέρα σας, πριν δυο μήνες μου έστειλαν ενα απειλητικό σημείωμα ότι κάνουν φασαρια τα καναρίνια θα φέρουν την αστυνομία κτλ. Τότε είχα 4 καναρινια(2 αρσενικά, 2 θρυλικά). Τώρα έχουν γίνει 9 μετά την αναπαραγωγή αλλά τα μικρά είναι 20 ημερών δεν κελαηδούν ακόμα. Σήμερα έλαβα δεύτερο απειλειτικο σημείωμα. Από τα συμφραζόμενα συμπεραίνω ότι είναι από την απέναντι πολυκατικια. Αναφέρει ότι είχε κάνει καταγγελία σε έναν ένοικο επειδή είχε σκύλο που τον άφηνε μόνο και γαυγίζετε και πλήρωσε 600€ και λέει και εμείς αφήνουμε μόνα τα καναρινια και φωνάζουν… όποτε θα καλέσει έναν πενταψήφιο αριθμό για την προστασία των ζώων, μια φιλοζωική, και την ειδική αστυνομία ζώων. Στην θέση μου θα κανατε κάτι ή απλά θα το αγνοούσατε; Μπορεί να με κάνει να πληρώσω πρόστιμο η αστυνομία;
Εμενα κελαηδαει πολύ οπότε πήρα μια καναρα και ελαττώσε...ωστόσο τώρα πήραν οι γείτονες καναρινια και ακούω των άλλων τα κελαηδήματα χαχαχα
 
Back
Top