Κατασκευή κλούβας για τα παπαγαλάκια μου

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης terios
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
στο μπαλκονι που τα εχω μονο ο νοτιας το πιανει και αυτο σπανια μιας και γυρω γυρω εχω δεντρα
 
με το συρμα που εχω βαλει ειναι ασφαλες απο εξωτερικες επιθεσεις.. αλλων πουλιων; γιατι σε κοντινη αποσταση υπαρχει μια φωλια απο κουκουβαγιες και ξερω οτι κανουν επιθεσεις σε κλουβια;
 
Δεν ειναι! Γιατι οι κουκουβαγιες βαζουν μεσα τα ποδια τους με αποτελεσμα τα πουλια να πηγαινουν πανω κατω και την στιγμη που χτυπιουνται να τα πιανουν! Αλλα αμα βαλεις πολυ λεπτο συρμα(για τα κουνουπια)η ακομα και τουλι θα σε καλυμενος και απο τα κουνουπια και απο τις εξωτερικες επιθεσεις!
 
θα βαλω ενα πολυ λεπτο συρμα που ειναι και για τα κουνουπια ωστε να ειμαι καλυμενος... απο ολα..
 
μαλλον πως χρειαζεται το συρματακι για προστασια γιατι ο αρσενικος κοιματε ετσι...
 

Συνημμένα

  • sleeping1.webp
    sleeping1.webp
    8,5 KB · Προβολές: 83
  • sleeping2.webp
    sleeping2.webp
    15,2 KB · Προβολές: 91
Πολύ καλή δουλειά. Να προτείνω να τα σκεπάζεις το βράδυ με ύφασμα ή πετσέτα (και για ησηχία, ζέστη αλλά και προφύλαξη από τις κουκουβάγιες [αν δεν βλέπεις δεν το φτάνεις] και επιπλέον λόγω βάρους στερέωσε στο ταβάνι στιφόνι και κατέβασε συρματόσχοινο με κρίκο για ασφάλεια μην πέσει το βράδυ.
 
τα σκεπαζω καθε βραδυ με ενα σεντονι απο την πρωτη μερα. Για να πεσει δυσκολο μιας και ειναι στερεωμενο στον τοιχομε 5 ουπα 10αρια και με βιδες που ειναι σαν γατζακια για να κρεμαμε πραγματα και εχουν πιασει τον σκελετο και δεν κουναει με τιποτα... εχει καλα θεμελια η βιλα μας...
 
έκανα μερικές βελτιώσεις για καλύτερη προστασία του κλούβιου από εξωτερικές επιθέσεις βάζοντας ψιλό σύρμα πάνω στο κουνελοσυρμα και έβαλα και νάιλον στα πλάγια να κόβει τον αέρα. στο πρόγραμμα έχω να φτιάξω και κάτι για μπροστά με νάιλον ώστε να τα προστατεύει από τυχόν βροχή και κρύο.. Προσεχώς..
 

Συνημμένα

  • ΒD1.webp
    ΒD1.webp
    42,9 KB · Προβολές: 86
  • BD2.webp
    BD2.webp
    86,9 KB · Προβολές: 110
  • BD3.webp
    BD3.webp
    51,9 KB · Προβολές: 90
  • BD4.webp
    BD4.webp
    52,7 KB · Προβολές: 91
  • BD5.webp
    BD5.webp
    70,9 KB · Προβολές: 98
Μπραβο ωραια κατασκευη και την ολοκληρωσες με το καλυτερο αποτελεσμα πιστευω. Τωρα εισαι καλυμενος απο αρπακτικα και κουνουπια.
 
eχω βαλει ακομα ενα ναιλον μπροστα οπου αναλογα με τον καιρο το ανεβαζω και το κατεβαζω! Παντως το χαιρονται ιδιαιτερα το κλουβι πετανε και κανουν διαφορα παιχνιδια
 
φιλε δημητρη πιες φωτο δεν εμφανιζονται γιατι σε εμενα ολα καλα εμφανιζονται κανονικα
 
Πολύ όμορφη η κατασκευή σου. Όμορφο χρώμα
Εάν κοιμάται έτσι ο αρσενικός σου θα είχες πρόβλημα κάποια στιγμή εάν δεν έβαζες την σίτα.
Μπράβο!
 
ευχαριστω για τα καλα σας λογια! Πραγματι το χρωμα ειναι πολυ καλο αρκετα χαρουμενο και ευδιαθετο! Ο αρσενικος μου ακομα κοιματε ετσι και πολλες φορες και με το κεφαλι προς τα κατω! Εχει πολυ πλακα κανει διαφορα αστεια πραγματα. Τωρα με την σιτα που του εχω βαλει και με το ναιλον για την βροχη ειναι μια χαρα δεν τα πειραζει τιποτα!
 
συγχαρητηρι αφιλε μου! Υποδειγματικα δουλεια. Να την χαιρεσαι παντα γεματη!
 
Back
Top