Φροντίδα Κατασκευή κλούβας 150 X 55 X 40 εκ. πλάτος για τα καναρίνια μου

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Nikolina
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
@TZANNSPY α συγνώμη, δεν το κανα γιατί αυτές είναι μικρές που έχω και αφησα τις 5. Νόμιζα πρεπει να το κάνω με τις άλλες που μου στειλατε που ειναι πιο μεγάλες.
Θα τις αλλάξω!
 
@Nikolina Να τα χαιρεσαι😍
Πολυ ομορφα, ευρυχωρα κλουβια και τακτοποιημενα!
Για προστασια εχεις σκεφτει τι θα κανεις;

Και σκέφτομαι να τα ξαναβαλω για αναπαραγωγή
Με το καλο😊 να δεις γεματες φωλιτσες!

Και άλλη μια ερώτηση! Μέσα σε μια 90αρα , μέχρι ποσα μπορουν να μπουν;
Για μενα προσωπικα μεχρι 6 καναρινακια maximum! Στην περιπτωση σου, που εχεις 7 κοριτσακια δεν χαλασε και ο κοσμος αστα ολα μαζι! Το ωραιο ειναι, να τα πετυχεις την ωρα που τρωνε ολα μαζι και ειναι στην σειρα στις ταϊστρες🤣
Ειναι πολυ αστεια και ταυτοχρονα πολυ ομορφη εικονα!

(Είναι να μην ξεκινήσεις!)
Και εγω ξεκινησα με λιγα ζευγαρια, μετα ομως ηρθε η γλύκα και εβαλα ακομα πιο πολλα ζευγαρια! Οπως το λες, ειναι να μην ξεκινησεις...

Και παλι να τα χαιρεσαι😍
 
@Elli ευχαριστώ πολυ!
Είμαστε σε υπόγειο με 7 μέτρα τοίχο, δίπλα σε βουνό βέβαια. Έχω από πανω ένα τεράστιο δέντρο που τα καλυπτει, αλλά θα παρω και φυλλωσια για να βάλω στο πλαινο σίγουρα.
Τώρα για να ειμαι ειλικρινής, θα θελα να φτιάξω μια κατασκευή για να βαζω μπροστά το βραδυ πιο πολυ, γιατί πριν 2 μήνες κατέβηκε κουνάβι, το οποίο βέβαια εξαφανίστηκε. Αφήναμε για καιρό μεζεδακια, αλλά δεν τα άγγιξε ποτε.Εγώ από τότε όμως τα βάζω κάθε βράδυ μέσα, που δεν είναι πολυ ευκολο!

Αν μου λετε 6 καναρίνια σε μια 90αρα, τότε δυστυχώς δε θα κανω άλλη αναπαραγωγή, δεν με ενδιαφέρουν τα οικονομικά, μ ενδιαφέρει ότι θέλει χώρο μεγάλο να τα βάλεις αν είναι έτσι, και αρκετή ώρα στην ασχολία, που λόγω δουλειάς (και ενός παπαγαλου σπίτι να με περιμενει!), δεν την έχω!
 
@Nikolina Α ωραια...θα το κανεις φρουριο οπως το εχεις σκεφτει😁
Πρεπει ομως να βαλεις και σιτα για τα κουνουπια αν ειναι μονιμα εξω!

Ειναι προσωπικη μου αποψη που σου ειπα μεχρι 6 καναρινακια! Να μενει χωρος για να πετανε κιολας!
Δεν θελω να σε σταματησω, αν εχεις στο μυαλο σου να προχωρησεις και σε άλλη αναπαραγωγη των καναρινιων σου, άλλωστε ειναι τοσο ομορφη στιγμη που ειμαι σιγουρη οτι θα βρεις χωρο για να μπουν και τα νεα καναρινακια😁

Εννοειτε οτι οσο μεγαλωνει η οικογενεια και αυξανονται τα καναρινακια θελει και τον αντιστοιχο χρονο στην καθαριοτητα! Πρεπει να σκεφτεις (αν κανεις το βημα για 2η αναπαραγωγη) οτι μεχρι το καλοκαιρι θα εχω π.χ συνολικα 5 κλουβες, θα εχω τον χρονο να τα καθαριζω; για να μενει και χρονος ξεκουρασης για σενα και να περνας και χρονο με το παπαγαλακι σου!

Ξερω οτι αφου το θελεις, θα βρισκεις τον χρονο να τα προλαβαινεις ολα😁
 
Back
Top