City
PB Member
Μου έχουν πει ότι και με τα φυλλα του να βάλεις το κλαδι τις ελιας δεν πειράζει
Εγώ έχω εδώ και πολύ καιρό (από τότε που τα πήρα δηλ) stand από κλαδιά καρυδιάς (στον κατάλογο αναφέρεται ως τοξικό) και τα παπαγαλάκια μου το δαγκώνουν μανιωδώς. Ωστόσο δεν έχουν πάθει κάτι ως τώρα. Μήπως πρέπει να το βγάλω και να το αντικαταστήσω με κάποιο άλλο; Κρίμα γιατί το θεωρώ ιδανικό για stand λόγω του ότι σε ένα κλαδί υπάρχουν πολλά παρακλάδια και προσφέρουν στα Budgies καλές ευκαιρίες για σκαρφάλωμα και παιχνίδι.
Εγώ έχω εδώ και πολύ καιρό (από τότε που τα πήρα δηλ) stand από κλαδιά καρυδιάς (στον κατάλογο αναφέρεται ως τοξικό) και τα παπαγαλάκια μου το δαγκώνουν μανιωδώς.
... Μπορει να υπαρχει κατι που δρα συσσωρευτικα..
Ωχ παιδιά μπερδεύτηκα! Οι απόψεις διίστανται εδώ! Ίσως θα έπρεπε να διασταυρωθούν οι πληροφορίες... Δε ξέρω... Εγώ όμως λέω να το βγάλω για να μη το ρισκάρω.
Υποθέτω ότι για τα παπαγαλάκια badgerigar πρέπει να είναι ιδανικά τα κλαδιά ευκαλύπτου. Είχα διαβάσει οτι συνηθίζουν να φτιάχνουν τις φωλιές τους μέσα σε αυτά. Ισχύει κάτι τέτοιο; Αλλά που να βρεις ευκάλυπτο!
http://upload.wikiMEDIA.org/wikipedia/commons/0/01/Eucalyptus_tree.jpg
Poulane ta floios gia na trone ta poulia. Olokliro kladia, malon prepei na kaneis paragelia apo Australia.
Σκέφτομαι την αμυγδαλιά...
Είχα ακούσει για μελίγκρα αλλά δεν θυμώμουν ότι υπάρχει στις αμυγδαλιές, γιατί λέγανε για ψείρες. Για να το λες κάτι παραπάνω απο μένα θα ξέρεις!μελιγκρα ειναι γιωργο
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας