Κλουβί για φασιανούς

Φιλε αυτοι σιγουραν ξερουν καλυτερα τις αναγκες τους. Οσο για τους θαμνους η αληθεια ειναι οτι εμενα ηταν πολυ μικροι(καμια 10αρια ποντοι)και πιθανον γιαυτο ειχα προβλημα.
 
enoihte οτι θα τα τρωγανε αν τα εφταναν τα θαμνακια. Εμενα μεχρι οσο μπορουσαν να τεντωθουν (ακομη και να πηδηξουν επιτοπου) ξυρισαν εντελως τα φυλα μεχρι και τα κλαδια εφαγαν απο την ροδια. Πηρα ενα ξυλο υπολογισα ποσο φτανουν το εκοψα και πηγα με αυτο στο φυτοριο ωστε οτι αγορασα ειναι ψηλοτερα απο οσο φτανουν. εκανα επισησ 2 υποστεγα γιατι μερικεσ φορεσ μερικα πουλια εχουν προβλημα με τα αλα και δεν θα μπορουσαν να κουρνιασουν διπλα τουσ οποτε θα μεναν εξω ενω τωρα εχουν 1 + 1 τετραγωνικα καλυμενα σαν υποστεγα με πετσωμα απο ξυλο και το μονωτικο σκεπης που μοιαζει με νταρταν στιβου κοκκινο απο επανω. Αυτη την περιοδο τεινουν να κοιμουντα πανω στα υποστεγα και οχι απο κατω. Ο αρσενικοσ εχει βρει την χαρα του κανει ολη την μερα ανασκαφεσ για σκουλικια (με βολευει γιατι αφρατευει την αμμο ενω στισ παπιεσ την κανω εγο αυτη τη δουλεια καθε 2 -3 μερεσ οταν περναω την αμμ ο απο το κοσκινο και βγαζω ολη την κουτσουλια για λιπασμα για τον κηπο. Δεν μου παιρνει πανω απο 5 λεπτα εχω ενα μετλικο σαν σκουπα σιδερενια που μαζεωει κανονικα φυλλα και σκουπιζω την αμμο οποτε τα δοντια του κρατανε ολα τα κοματια κουτσουλιεσ φυλλα κτλ και μεωευονται σε μικρουσ σορουσ που τους περναω απο το κοσκινο. Καθε 2-3 μερεσ αφαιρω οτιδηποτε βρισκεται στο πατωμα και ειναι μεγαλυτερο απο κοκο αμμου.)
τα μικρα μεγαλωσαν πολυ και τρωνε και παρα πολυ. Ο αρσενικοσ τα βλεπει απο τη σιτα στο χωρισμα και θελει να τα σκοτωσει. μερικοι τεραστιοι αρουραιοι (γυρω στο κιλο βαροσ ο καθενας) δωκιμασαν να βρουνε ανοιγμα στισ σιτεσ και βρηκαν τραγικο τελοσ στα σαγωνια τησ δαφνης φυσικα η δαφνη ειναι 40-45 κιλλα ο αρουραιοσδεν εχει ελπιδα, δεν υπαρχει πουθενα ανοιγμα να περναει δαχτυλο περασα ωρεσ να σιγουρευτω για αυτο ακομη και οι ενωσεισ στισ σιτεσ ειναι πλεγμενεσ παντου με συρμα)
 
Back
Top