Κλούβα για τα νεαρά αρσενικά

Φιλε Jenia οι σχαρες καλο ειναι να υπαρχουν στον πατο του καθε κλουβιου, κυριως για λογους υγειηνης και ειδικα αυτες οι σχαρες απο αβαφο γαλβανιζε ατσαλι καθαριζονται πανευκολα με μια κυρτη ατσαλοβουρτσα, εχω προσεξει επισης οτι ειναι σημαντικο να υπαρχει αποσταση τουλαχιστον 4εκ απο την σχαρα εως το ταψακι και αυτο γιατι και δεν μπορει το πουλι να ερθει σε επαφη με τις ακαθαρσιες του και μπορουμε να χειριστουμε αφοβα οτι υλικο θελουμε για την υγειηνη τους αμμο πουλιων, αμμο γατας, κπλο χαρτι κουζινας κλπ.
 

Συνημμένα

  • IMG_0739.webp
    IMG_0739.webp
    59,2 KB · Προβολές: 160
  • IMG_0740.webp
    IMG_0740.webp
    68,2 KB · Προβολές: 163
Φίλε απο φωτισμό και αέρα μέσα στα κλουνιά τι παίζει;, κατά την ταπεινή μου άποψη δεν νομίζω ότι πρέπει να κλείνουμε έτσι τα πουλιά.
 
Στο συγκεκριμενο χωρο που τα εχω δεν κοβεται ο φωτισμος, υπαρχει βλεπεις τεχνιτος - ρυθμιζομενος, το φυσικο φως το εχω '' κοψει '' και θα το ξανανοιξω ( υπαρχει η δυνατοτητα) σε λιγες μερες μιας και τωρα τελειωνω με τις γεννες, για να '' προκαλεσω '' κατα μια εννοια μαζικη πτερροροια τωρα που η μερα ειναι μεγαλη εξω και επισης η λευκη μελαμινη κανει απιστευτη αντανακλαση μοιραζοντας ετσι το φως και στα πιο βαθια σημεια. Για αερα μην ανησυχεις υπαρχει αρκετος. Το κλεισιμο χρειαζεται στα αρσενικα αν θελεις να ακους μαζικες συναυλιες.
 
Γιώργο είναι πολύ ωραία κατασκευή. Νομίζω πως το μυστηκό είναι στον μικρό μάστορα.
 
Ο μικρος με το ΜΑΚΙΤΑ ειναι απιστευτος!
Να τον χαιρεσαι φιλε μου!
Μου θυμιζει εμενα πιτσιρικι με το πορτοκαλι Black & Decker του παππου μου!
Ωραια κατασκευη!
Τα ξυλακια ομως των πουλιων που πατανε;
 
Γεια σου Κυριακο, δεν ανεβασα φωτο με τα πουλια μεσα οποτε ευλογο το ερωτημα σου, εχω βαλει στις προσοψεις κλαδακια του εμποριου οπως εχουν ολα τα κλουβια οταν τα αγοραζουμε, ο μαστορας κοιμαται απο ωρα :D θα του μεταφερω τα καλα σου λογια, να 'σαι καλα.
 
Να ναι καλα ο πιτσιρικας σου!
Απλα επηρεασμενος απο τα δικα μου ξυλακια που θελουν και εμπρος και πισω στηριξη σε ρωτησα!
Εμενα ειναι καλαμακια και εσενα αυτα που περιστρεφονται και μαγκωνουν!
Και παλι μπραβο για την κατασκευη.
 
συγχαρητηρια πολυ καλη δουλεια!
να περιμενουμε και φωτο με τους νεους κατοικους;
καλη διαμονη να εχουν και να σου προσφερουν πολλες χαρες
 
Πολυ ωραια κατασκευη Γιωργο!

Το παρουσιασες ετσι που φανηκε τοσο απλο ενω πιστευω πως εκανες αρκετη δουλεια! :D
 
πολυ ωραια μπραβο σου. Θα ηθελα να σε ρωτησω τον πατω απο που μπορει κανεις να τον αγορασει;
 
Όταν λές πάτο φαντάζομαι εννοείς την λαμαρίνα που βρίσκεται κατω απο την σχάρα. Τις λαμαρίνες αυτές της βρησκεις σε καταστήματα με είδη επιπλοποιίας και την ζητας σαν λαμαρίνα για το ντουλαπι του νεροχύτη. Υπάρχουν σε διαφορα μεγεθη.
 
Όταν λές πάτο φαντάζομαι εννοείς την λαμαρίνα που βρίσκεται κατω απο την σχάρα. Τις λαμαρίνες αυτές της βρησκεις σε καταστήματα με είδη επιπλοποιίας και την ζητας σαν λαμαρίνα για το ντουλαπι του νεροχύτη. Υπάρχουν σε διαφορα μεγεθη.

Ή αλλιώς ''νεροσυλλέκτης'' ;)
 
Back
Top