Ασθένειες Κοκατίλ άρχισε να φτερνίζεται και να βγάζει αίμα από το στόμα

@xristos ziarkas ειπα απλα τη γνωμη μου λογω παθηματος -παντως σιγουρα δεν κανει και την πιο σωστη κλινικη εξεταση και ληψη ιστορικου. δυστυχως δεν εχω να προτεινω στη θεσσαλονικη κατι καλυτερο.
 
@kika μας είπε 8 σταγόνες σε 100μλ για μια εβδομάδα συνεχόμενα και κάθε μέρα αλλαγή νερού και φαρμάκου
 
@xristos ziarkas σχετικα λογικη δοση νομιζω, παρατηρεις το πουλι πως παει και ο,τι περιεργο αν δεις τηλεφωνησε και στο κτηνιατρικο κομοτηνης για μια γνωμη. μακαρι το παπαγαλακι σου να μην εχει αυξημενους μυκητες η' τριχομοναδες,οποτε δεν θα εχει επιπλοκη
 
@kika το πουλί τσιριζει τρώει πίνει νερό χαϊδεύετε τα πάντα κάνει άντε λίγο νυστάζει που είναι φυσιολογικό μετά από αυτά που πέρασε θα δούμε αύριο πως θα είναι και θα πάρουμε ένα τηλέφωνο καλού κακού ότι και να γίνει
 
@xristos ziarkas
Καλησπέρα! Εφόσον δεν έχει να προτείνει κάποιο μέλος κάποιον αξιόπιστο κτηνίατρο ειδικευμένο στα πτηνά στην περιοχή σας, μία άλλη λύση που προτείνεται συχνά εδώ στο forum είναι το εργαστήριο Κομοτηνής.

Θα μπορούσατε να τους πάρετε τηλέφωνο κ να σας πουν την διαδικασία, πώς να στείλετε δείγμα από κουτσουλιές στο εργαστήριο τους ώστε να το αναλύσουν κ να σας στείλουν την κατάλληλη θεραπεία.
Γιατί αν συνεχιστεί μια αντιβίωση που δόθηκε στην τύχη, όπως μάθαμε κ από την @kika, μπορεί να μην έχει καλό αποτέλεσμα.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Καλημέρα. Για να ενισχύσω την ανάγκη διερεύνησης σε γιατρό ή εργαστήριο όπως σου έγραψε η Χρύσα, θα σου τονίσω ότι η ληθαργικότητα είναι πολύ κακό σημάδι και ότι δεν πρέπει να χάσεις καθόλου χρόνο, γιατί μπορεί (ο χρόνος) να μετρά ήδη αντίστροφα.
 
@xristos ziarkas ο κ.Μουστακίδης είναι κτηνίατρος και ίσως να μην σας έχει καθοδηγήσει σωστά ! Δοκιμάστε και τον κ.Τηλέμαχο Μαντζιο
 
@xristos ziarkas Αα τόσο καλά 😔 επικοινωνήστε και με αυτό το κέντρο
 
@Ιβαν και ο αλλος λεει οτι ειδικευτηκε στα πουλια-και τι σημαινει οτι ειναι σωστος?πχ ολοι οι καρδιολογοι το ιδιο καλοι εμπειροι και πολυγνωστες ειναι?
[automerge]1717252853[/automerge]
αλλα τι να κανουμε που στη Θεσσαλονικη δεν υπαρχουν γενικα πτηνιατροι-αν ξερει κανεις καποιον ας μας πει
 
Back
Top